COMUNICAT DE PRESA
2018-01-25 00:00

COMUNICAT DE PRESA


Consilierii municipali PNL care nu au votat marți, 23 ianuarie 2018, proiectul construirii unui Spital Județean nou în Focșani, demonstrează o ipocrizie de neimaginat! Pentru PNL Focșani ambițiile personale ale unor lideri locali, precum deputatul Ion Ștefan, primează în detrimentul interesului focșănenilor. Atrag atenția asupra faptului că acest tip de comportament a fost sancționat de însuși Președintele României, domnul Klaus Johannis, în discursul său de la Patriarhie, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor.

 

Tot Președintele României recomanda oamenilor politici să fie "mai atenți la cerințele cetățenilor, mai preocupați față de consecințele pe termen lung ale deciziilor luate" căci statul trebuie să fie pe măsura societății, pentru că românii vor o guvernare decentă și eficientă.

 

Cred că nu există cetățean al Județului Vrancea care să nu dorească un nou Spital Județean la Focșani pentru că un nou Spital Județean ar însemna servicii medicale mai bune și echipamente medicale mai performante! Nimeni nu ar avea de pierdut din realizarea unei astfel de investiții! Mai mult de atât, afirm cu tărie că noi, cei care reprezentăm interesele focșănenilor avem obligația de a oferi servicii medicale mai bune!

 

Ori, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local din data de 23 ianuarie 2018, reprezentanții PNL au respins proiectul de hotărâre care avea ca obiect inventarierea în domeniul public a unui teren de peste 6 hectare pentru realizarea unui spital nou cu fonduri de la Banca Mondială, fără nici un fel de argument, declarând doar că nu pot vota așa ceva! Poate ca ar fi votat altfel, daca era vorba de construirea unui... ospiciu. Mai mult decât atât, de parcă sănătatea oamenilor ar fi o glumă, consilierii PNL au întrebat, în bătaie de joc, „care este graba?"
Prin deciziile luate în ședința Consiliului Local din data de 23 ianuarie 2018, consilierii PNL au recidivat! Ei au trădat, încă o dată, punând mai presus de binele comunității ambițiile personale ale grupului lor, fără a fi cât de puțin atenți la cerințele focșănenilor!

 

Dragi cetățeni, ca Primar al Municipiului Focșani, doresc să precizez faptul că atât eu cât și grupul de consilieri PSD-ALDE-UNPR ne delimităm și condamnăm cu fermitate atitudinea șovină a reprezentanților PNL-PMP din cadrul Consiliului Local Focșani.


Vă asigur că noi suntem atenți, de fiecare dată, la cerințele dumneavoastră și ne preocupă consecințele pe termen lung ale unui astfel de comportament! Din punctul meu de vedere consilierii PNL Focșani sunt niște recidiviști care sabotează comunitatea noastră și împiedică orice tentativă a Primăriei de a crea climatul necesar dezvoltării unor servicii de calitate și noi locuri de muncă în Municipiul Focșani. Cred cu tărie că astfel de recidiviști, precum consilierii PNL, nu sunt pe măsura așteptărilor societății și cred că nici un cetățean rezonabil din acest oraș nu poate avea așteptări de decență și eficiență din partea domniilor lor!

 

Pe această cale, anunț faptul că voi deschide o petiție publică prin care solicit recidiviștilor din PNL Focșani să își dea demisia din Consiliul Local! Totodată, fac apel la toți focșănenii, care doresc instalarea unui climat de normalitate în cadrul comunității noastre, să participe la următoarea ședință a Consiliului Local Focșani și să sancționeze, așa cum se cuvine, comportamentul recidivist al PNL Focșani. Fac precizarea că lista cu recidiviștii PNL Focșani se găsește pe site-ul Primăriei Municipiului Focșani, respectiv aici: www.focsani.info/pagina/componenta-consiliului.

 

PRIMAR
CRISTI VALENTIN MISĂILĂ

 

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar