Rezultatul final al concursului de proiecte de management organizat pentru Ateneul Popular ”Maior Gheorghe Pastia” Focșani
2018-11-13 11:30

Rezultatul final al concursului de proiecte de management organizat pentru Ateneul Popular ”Maior Gheorghe Pastia” Focșani

REZULTAT FINAL
Concurs de proiecte de management organizat pentru Ateneul Popular "Maior Gheorghe Pastia" Focșani

 

Secretariatul comisiei de concurs anunţă rezultatul final al concursului de proiecte de management pentru Ateneul Popular "Maior Gheorghe Pastia" Focșani, conform prevederilor articolului 8 litera t) din Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management pentru Ateneul Popular "Maior Gheorghe Pastia" Focșani, aprobat prin Dispoziția Primarului Municipiului Focșani nr. 944/19.09.2018:

Nr. crt. /Candidat /Cod de identificare /Selecție dosare /Notă etapa I /Notă etapa II /Rezultatul* concursului /Rezultat final
1. Drilia Marius Ionuț A.P.M.G.P.F. 1 respins - - - -
2. Gheorghiță Valentin A.P.M.G.P.F. 2 admis 7,33 6,33 6,83 respins

În conformitate cu prevederile art. 11 din Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management pentru Ateneul Popular "Maior Gheorghe Pastia" Focșani, domnul Gheorghiță Valentin, în calitate de candidat, a depus contestație.
În urma analizării și soluționării contestației, comisia de soluționare a contestațiilor a respins contestația depusă de domnul Gheorghiță Valentin.

*Conform prevederilor art. 19 alin. (5) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 189 / 2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, este declarat câștigător candidatul care a obținut cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie de minimum 7.
Potrivit art.19 alin.(7) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, „în cazul în care niciun candidat nu a obținut o medie de minimum 7, procedura de concurs se reia în termen de maximum 30 de zile, cu respectarea dispozițiilor art. 8 și 9".
Afişat astăzi, 13 noiembrie 2018, ora 11:30, la sediul Primăriei Municipiului Focşani și pe site-ul autorității www.focsani.info, precum și la sediul Ateneului Popular "Maior Gheorghe Pastia" Focșani și pe site-ul instituției www.ateneu-pastia.ro.

 

 

Fișiere atașate

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar