Retrospectivă a evenimentelor dedicate sărbătoririi Zilelor Focșaniului

Retrospectivă a evenimentelor dedicate sărbătoririi Zilelor Focșaniului

Dragi focşăneni,

 

Alături de dumneavoastră, am avut plăcerea să ne bucurăm de încă o ediție reușită a Zilelor Municipiului Focşani.
Desfăşurate ȋn perioada 6-9 iulie, serbările orașului nostru au concentrat o serie ȋntreagă de manifestări, din toate domeniile: istoric, cultural-artistic, sportiv, educaţie şi tineret şi au implicat un număr impresionant de participanţi.

 

Astfel, ȋn această perioadă am avut un superb concert simfonic, susţinut de orchestra de camera Unirea şi de invitaţi de prestigiu dar şi Festivalul Coral Internaţional "Pastorala". Am continuat cu un Festival Internaţional de Folclor "Vatra Mioriţei" şi cu un Festival de Dans "Ritm 2017". Ne-am delectat cu piesa de teatru „Take, Ianke si Cadîr" dar şi cu spectacole zilnice de muzică pentru toate vârstele și toate gusturile.

 

Am urmărit cu plăcere şi am premiat câştigătorii Turneului Internaţional de tenis "Vrancea Trophy" dar şi jucătorii tinerei echipe de fotbal CSM 2007 Focşani, proaspăt promovată ȋn Liga a III-a.


Ne-am ȋnclinat cu respect şi am sărbătorit toate "cuplurile de aur" ce au aniversat 50 de ani de căsătorie neȋntreruptă iar apoi am premiat elevii focşăneni şi profesorii lor, pentru rezultatele deosebite obţinute la competiţii interne şi internaţionale.

 

Am avut oaspeţi de seamă, ȋncepând cu 21 de primari de municipii din ȋntreaga ţară, care au participat la şedinţa Comitetului Director al Asociaţiei Municipiilor din România, susţinută pentru prima oară la Focşani şi continuând cu delegaţi din Majdanpek, Serbia şi Cernăuţi, Ucraina.

 

Vreau să mulţumesc şi pe această cale tuturor celor care au contribuit şi au fost alături de noi, oferindu-ne tot sprijinul.

Dar ȋn mod deosebit țin să vă mulţumesc dumneavoastră, dragii mei focşăneni, care, prin prezenţa dumneavoastră, aţi dat strălucire acestor manifestări!


Totodată, mulţumesc pentru ȋnţelegere cetăţenilor din zona centrală a oraşului, care au avut un anumit disconfort ȋn această perioadă. Vom căuta ca, pe viitor, să găsim cele mai bune măsuri organizatorice pentru a minimaliza efectul unor astfel de situaţii.

 

În ȋncheiere vă adresez un călduros „La mulţi ani", cu ocazia ȋmplinirii a 155 de ani de la Unificarea administrativă a Municipiului Focşani și vă urez să aveți parte de toate cele bune!

 

Primarul Municipiului Focșani

Cristi Valentin Misăilă

 

Galerie Foto

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar