Primăria reface proiectul de modernizare a stadionului din Mândrești
2017-08-02 00:00

Primăria reface proiectul de modernizare a stadionului din Mândrești

 

Încă din campania electorală de anul trecut, mi-am stabilit ca una dintre țintele mele prioritare să fie reprezentată de tot ceea ce înseamnă sportul focșănean, indiferent dacă vorbim de cel de performanță sau de masă.

 

Iar în ultimul an, municipalitatea a fost prezentă ca partener și mai ales finanțator în toate competițiile sportive care s-au desfășurat în această perioadă în orașul nostru. De la echipele de seniori de handbal și fotbal și până la concursurile de tenis, dans sportiv, de la premierea sportivilor cu rezultate naționale și până la cei care au obținut medalii pe plan internațional, am fost mereu lângă acești „ambasadori" ai sportului focșănean.

 

Și la capitolul fotbal avem în vedere și un stadion modern, pe care să putem organiza diferite competiții, atât pentru juniori cât și pentru seniori. Cum însă cele două stadioane din oras, „Tineretului" și „Milcovul", care apartin Consiliului Județean Vrancea, vor fi modernizate prin intermediul Companiei Nationale de Investiții ca urmare a demersurilor Presedintelui Marian Oprișan, ne-am orientat spre stadionul din Mândrești.

 

E adevarat că aici am găsit un proiect în derulare, însă trebuie precizat faptul că aceasta era unul gândit în mod neprofesionist. Pentru că altfel nu se poate explica cum de gazonul nu avea niciun sistem de drenaj, iar proiectul nu prevedea decât un singur branșament pentru apă, udarea gazonului urmând a se fi făcut la furtun sau cu stropitoare de grădină. Ori aceste lucruri sunt total inacceptabile atâta vreme cât vorbim de anumite standarde pe care trebuie să le respectăm pentru a putea desfășura aici diverse întreceri sportive.

 

În consecință, cea mai buna soluție a fost rezilierea contractului existent și întocmirea unui nou proiect care să prevadă un gazon cu sistem de drenaj și instalație automată de irigare, cu tribune și vestiare încălzite și dotate cu dușuri cu apă caldă și toalete moderne.

 

În momentul de față există o comisie de inventariere care verifică lucrările deja efectuate, urmând ca la final să se propună scoaterea la licitație a lucrărilor mai sus amintite.

În ceea ce privește execuția lucrărilor, ne dorim ca acestea să înceapă cât mai repede astfel încât să putem inaugura și acest stadion pe care să se desfășoare diferite compeții locale sau județene și de ce nu, chiar naționale.


PRIMAR
CRISTI VALENTIN MISĂILĂ

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar