Primăria Municipiului Focșani va moderniza Grădinița nr. 16 din cartierul Bahne
2020-05-06 00:00

Primăria Municipiului Focșani va moderniza Grădinița nr. 16 din cartierul Bahne


Miercuri, 6 mai 2020, Primăria Municipiului Focșani a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Reabilitarea, modernizarea clădirilor și echiparea infrastructurii educaționale a Grădiniței cu Program Prelungit nr.16", valoarea totală finanțată fiind de 4.580.183,58 lei. Din aceasta sumă, finanțarea de la Uniunea Europeană este în valoare de 3.893.156,04 lei, de la bugetul de stat, prin MLPDA, 595.423, 87 lei, iar de la bugetul local 91.603, 67 lei.

 

Cu o durată de până la 31.03.2022, proiectul ȋşi propune creșterea calității infrastructurii Gradiniţei cu Program Prelungit nr. 16 din Municipiul Focsani, în vederea asigurării accesului sporit la educaţie timpurie a copiilor care frecventează această unitate, in prezent aici fiind ȋnregistraţi peste 250 de preșcolari.
Pentru aceasta sunt prevăzute lucrări de reabilitare a acoperişului terasă, refacerea/ȋnlocuirea finisajelor interioare şi exterioare, recompartimentare, refacerea izolaţiei termice, lucrări necesare pentru obţinerea avizelor de funcţionare, etc.

 

Un rezultat benefic al acestor acţiuni este şi reducerea consumului anual de energie termică pentru această clădire. Totodată sunt avute ȋn vedere achiziţia de mobilier şi echipamente IT, crearea unor spaţii de ȋnvăţare şi recreere adecvate, care promovează noi abordări de predare şi ȋnvăţare.

Acest proiect, alaturi de celelalte care vizează unitățile școlare din Focșani, arată încă o dată că educația copiilor noștri beneficiază de o preocupare deosebită din partea Primăriei Municipiului Focşani. Astfel, ne onorăm promisiunea de a asigura un cadru pedagogic modern prin care să putem oferi școlarilor și preșcolarilor din orașul nostru condiţii optime de educație.

 

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar