Premii în bani pentru elevele de ZECE la Bacalaureat
2018-07-27 00:00

Premii în bani pentru elevele de ZECE la Bacalaureat


Plenul Consiliului Local Focșani a aprobat ieri, în ședință ordinară, proiectul de hotărâre privind aprobarea alocării, din bugetul local al municipiului Focșani pe anul 2018, a sumei de 8 mii lei pentru acordarea de stimulente financiare absolvenților de liceu care au obținut media 10 la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018. Astfel, prin intermediul acestui proiect de hotărâre a fost răsplătită performanța, fiecare absolvent de liceu care a obținut nota maximă la examenul național de bacalaureat primid câte o mie de lei. Este vorba de Alina Andreea Ardeleanu, Andreea Dumitrașcu, Mădălina Alina Pavel, Raluca Elena Pleșa Pătrășcan - toate de la Colegiul Național AL. I. Cuza și Ștefania Frunză, Alexandra Iancu, Alina Teodora Măciucă, Bianca Elena Marin - absolvente ale Colegiului Național Unirea.

 

Șase dintre cele opt absolvente, prezente în sala de ședințe a Consiliului Local, au fost premiate imediat după aprobarea proiectului de hotărâre. „Este un lucru extraordinar! Vă felicit pentru rezultatele excelente obținute. Este vorba de foarte multă muncă, dar și rezultatele sunt pe măsura muncii voastre", a declarat primarul Cristi Misăilă.

 

Tot în ședința de ieri, a fost aprobat și un proiect de hotărâre privind aprobarea alocării, din bugetul local al municipiului Focșani pe anul 2018, a sumei de 87,75 mii lei pentru premierea elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare pe discipline - faza națională și internațională, organizate în perioada iunie 2017 - iunie 2018.

 

Galerie Foto

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar