Politehnica Timișoara - Câștigătoarea FINAL FOUR-ului Cupei României la handbal 2019
2019-03-11 00:00

Politehnica Timișoara - Câștigătoarea FINAL FOUR-ului Cupei României la handbal 2019

După cum bine știm, municipiul nostru a fost, în acest sfârșit de săptămână, gazda celei mai importante competiții intercluburi organizată de Federația Română de Handbal pe parcursul acestui an. Timp de două zile, în Sala Polivalentă din Focșani ne-am bucurat împreună de un regal handbalistic oferit de cele 4 echipe calificate în careul de ași al Cupei României, CSM Focsani, Steaua, Dinamo și Politehnica Timișoara.

 

Atât semifinalele competiției cât și cele două finale de duminică ne-au oferit confruntări la cel mai inalt nivel, printre care și o reeditare a finalei din sezonul trecut a campionatului național, eternul derby Steaua - Dinamo. Din păcate, orgoliile înfocaților fani ale celor două echipe au depășit limitele fair-play-ului înaintea începerii meciului, organizatorii fiind nevoiti să evacueze din timp cele două galerii pentru a evita alte incidente pe parcursul partidei. Un eveniment neplăcut care, însă, nu a umbrit spectacolul handbalistic de pe teren ce a ținut capul de afiș al acestui weekend în sportul românesc.

 

În cele din urmă câștigătoarea marelui trofeu a fost finalista de anul trecut, Politehnica Timișoara, o echipă puternică ce și-a meritat pe deplin titlul de învingătoare, însă evoluția echipei noastre favorite ne-a făcut cu siguranță pe toți mândri. Atât în prima semifinală contra câștigătoare Cupei, cât și în finala mică împotriva deținătoarei ultimelor trei ediții de campionat, Dinamo București, băieții au luptat admirabil, ieșind cu capul sus din ambele partide și arătând încă o dată întregii suflări handbalistice din România că Focșaniul respiră handbal de calitate și o face la cel mai înalt nivel, atât pe teren cât și în tribune. Îi felicit din suflet pentru întregul parcurs și îi asigur în continuare de toată susținerea mea în drumul deja format către performanță.

 

Felicitări, de asemenea, câștigătorilor competiției și tuturor echipelor participante pentru spectacolul sportiv de înalt nivel oferit și mulțumim Federației Române de Handbal, Inspectoratului de Jandarmi, ISU Vrancea, UMO Serv, Serviciul de Ambulanță Judetean Vrancea și partenerilor competiției pentru profesionalismul arătat. Totodată, țin să mulțumesc spectatorilor noștri pentru fair-play-ul de care au dat dovadă pe toată durata desfășurării turneului final.

 

Galerie Foto

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar