PNL Vrancea continuă să își bată joc de medicii din Focșani
2020-05-11 00:00

PNL Vrancea continuă să își bată joc de medicii din Focșani

DSP Vrancea, instituție căzută pe mâna PNL, își bate joc de medicii și de funcționarii publici din Focșani prin blocarea demarării procedurii de testare a acestora! Deși în data de 5 mai 2020 Primăria Municipiului Focșani a predat un număr de 1.000 kituri pentru testarea, cu precădere, a cadrelor medicale, polițiștilor, jandarmilor, angajatilor ISU, Ambulanța, Poliția locală și funcționarii publici aflați în legătură directă cu cetățenii, luni, 11 mai 2020, Direcția de Sănătate Publică (PNL Vrancea) solicită sume suplimentare de bani pentru a folosi cele 1.000 de kituri, pentru care Primăria Municipiului Focșani a cheltuit deja 84.000 lei.


Așadar, deși Primăria Municipiului Focșani are în intenție preîntâmpinarea expunerii cetățenilor și limitarea răspândirii pandemiei în Focșani, liberalii de la DSP Vrancea inventează fel de fel de chichițe pentru a nu folosi cele 1.000 de kit-uri și pentru a-i lăsa netestați pe medici, polițiști, jandarmi, angajații de la Ambulanță! Toate acestea în contextul în care, săptămâna trecută, în Vrancea s-au înregistrat, zilnic, câte 30 de persoane pozitive și în condițiile în care, în acest moment, sunt un număr de 462 persoane pozitive. Din păcate, DSP Vrancea a angajat în instituție zeci de peneliști fără pregătire în domeniu și fără nici un fel de concurs, însă trage de timp și anunță după 11 zile că nu poate asigura fondurile necesare pentru a folosi cele 1.000 kit-uri pentru care noi, focșănenii, am cheltuit 84.000 lei pentru a ne proteja cât mai eficient de coronavirus.

 

Ne întrebăm, retoric, dacă hota bacteriologică și combina frigorifică (57.000 lei) achiziționate tot de către Primăria Municipiului Focșani pentru laboratorul de testare al DSP Vrancea sunt folosite sau domnii de la DSP Vrancea au pus mileul cu motive tradiționale de la munte și pe această aparatură? Comportamentul conducerii DSP Vrancea arată cinismul de care dau dovadă liberalii și demonstrează, dacă mai era cazul, că singurele demersuri ale PNL Vrancea sunt îndreptate împotriva oamenilor, dar și împotriva lucrurilor bune pe care Primăria Municipiului Focșani le face!

 

Domnilor liberali, lăsați deoparte politica, lăsați deoparte interesele meschine! Focșănenii au nevoie de măsuri instituționale corecte care să le ofere certitudinea că sănătatea lor nu este în pericol. Prin blocarea testării celor mai expuse categorii de angajați nu faceți altceva decât să vă jucați cu sănătatea focșănenilor! Vă atrag atenția că sunteți doar niște ocupanți vremelnici ai acestor posturi și că aveți obligația să îi serviți pe oameni, așa cum v-ați angajat prin protocolul de colaborare nr. 35453/13.04.2020 semnat cu Primăria Municipiului Focșani.

 

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar