Întâlnire cu Excelența Sa Ambasadorul S.U.A., domnul Hans Klemm, la 106 ani de la înființarea Bibliotecii Județene "Duiliu Zamfirescu"
2018-10-31 00:00

Întâlnire cu Excelența Sa Ambasadorul S.U.A., domnul Hans Klemm, la 106 ani de la înființarea Bibliotecii Județene "Duiliu Zamfirescu"


La manifestările prilejuite de aniversarea a 106 ani de la înființarea Bibliotecii Județene "Duiliu Zamfirescu" Vrancea, am fost onorat să fiu prezent alături de Excelența Sa Ambasadorul S.U.A., domnul Hans Klemm, precum și de reprezentanți ai Consiliului Județean Vrancea, ai bibliotecilor din țară, ai mass mediei, pentru a inaugura "Raftul American", donație reprezentând peste 200 volume în limba engleză.

 

Cu speranța că prezența Excelenței Sale Ambasadorul S.U.A. va fi de bun augur pentru ceea ce reprezintă valorile în care credem, mi-am arătat încă o dată susținerea pentru realizarea unei biblioteci noi în cartierul Sud al municipiului nostru, într-un spațiu adecvat derulării activităților moderne pe care bibliotecile din toată lumea le au.

În acest sens mi-am exprimat deschis indignarea că, deși introdus de trei ori până acum pe lista cu propuneri spre adoptare, proiectul prin care dorim să acordăm un spațiu pentru realizarea bibliotecii din Sud nu a fost adoptat din cauza consilierilor liberali și independenți.

 

Cărțile donate astăzi, precum și toate propunerile de colaborare româno-americane menționate și azi, au arătat că focșănenii sunt apreciați și peste hotare, că avem sprijin din partea democrațiilor mai vechi. Rămâne să ne învățăm și opoziția a pune în practică normalitatea în interesul comunității.

 

Galerie Foto

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar