Feerie de Craciun
2017-12-22 00:00

Feerie de Craciun

Teatrul municipal Focșani a găzduit, vineri seară, începând cu ora 18.00, unul dintre cele mai frumoase spectacole de Crăciun. Sub denumirea „Feerie de Crăciun" și sub îndrumarea profesorilor Aurelia și Ioan Vaida,18 copii talentați au susținut un spectacol de colinde.

 

Este vorba de copii cu calități vocale excepționale, premiați atât la nivel național cât și internațional. Astfel, pe scena teatrului municipal au urcat Sofia Ciobanu, Ștefan Smarandache, Mirabela Cîrnu, Mayra Vrabie, Miruna Comănescu, Iulia Novac, Teodora Cioară, Maria Vasilache, Bianca Brînză, Mădălina Vasilache, Giulia Antonescu, Amelia Ciobanu, Ștefania Cioară, Anamaria Istudor, Mihai Bratosin, Andreea Aioanei, Delia Ochean și Denisa Hanță.


Printre invitați s-au aflat primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, secretarul județului Vrancea, Raluca Dan, cu copiii, dar și inspectorul școlar general adjunct, Aurel Șelaru. Primarul Cristi Misăilă s-a declarat încântat de spectacolul pus în scenă de micuții artiști și a spus că nu va renunța la proiectul privind înființarea Centrului Cultural Mr. Ghe. Pastia, în cadrul căruia va înființa un Centru de excelență care să vină în sprijinul copiilor talentați din municipiul Focșani. „Acest spectacol susținut de acești copii talentați, care ne-au umplut inimile de bucurie, reprezintă un motiv în plus ca să depun toate eforturile pentru a înființa acel Centru de excelență care să funcționeze în cadrul Centrului cultural pe care vrem să îl numim Mr. Gh. Pastia.

 

Acesta este motivul principal pentru care vrem să înființăm acest centru și nu supozițiile mediocre susținute de liberali în Consiliul Local. Pe noi ne interesează să promovăm acești copii talentați care merită toată recunoștința municipalității. Este vorba de copii cu un talent real și vom depune toate eforturile pentru a înființa acest Centru, pentru ca să promovăm acești minunați copii, un loc în care să putem descoperi noi și noi talente, care să ne facă cinste și să ne promoveze orașul în competițiile naționale și internaționale. Felicitări organizatorilor, profesorilor și familiilor care îi susțin", a precizat primarul Cristi Misăilă.


Toți cei 18 copii talentați, enumerați mai sus, au participat la mai multe concursuri de profil și au câștigat mai multe premii. Un exemplu în acest sens este micuța focșăneancă Sofia Maria Ciobanu care este deținătoarea a zeci de trofee obținute la concursuri naționale și internaționale. Și tânărul artist Mihai Bratosin, din comuna Popești, și-a adjudecat mai multe premii la nivel național și internațional.

 

Galerie Foto

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar