Colegiul Național ”Al. I. Cuza” demarează cea de-a treia etapă a proiectului "Mie-mi pasă! Las curat în urma mea!"
2018-05-15 00:00

Colegiul Național ”Al. I. Cuza” demarează cea de-a treia etapă a proiectului "Mie-mi pasă! Las curat în urma mea!"


Marți, 15 mai 2018, la Primăria Municipiului Focșani s-a desfășurat cea de-a treia fază de implementare a proiectului Colegiului Național "Al. I. Cuza" din cadrul concursului "Mie-mi pasă! Las curat în urma mea!". Astfel, cei 22 de elevi cuziști au prezentat în Sala Mare de Ședințe a Consiliului Local, în fața conducerii Primăriei Municipiului Focșani și a numeroși funcționari din cadrul aparatului administrativ, proiectul câștigător al locului al III-lea, care constă într-un filmuleț, o pagină de Facebook și două afișe prin care promovează curățenia în spațiul urban.


Toate acestea umează să fie difuzate atât la sediul Primăriei Municipiului Focșani, al instituțiilor subordonate, cât și în mijloacele de transport în comun din oraș. Primarul Cristi Valentin Misăilă, de asemenea fost elev al Colegiului Național "Al. I. Cuza", s-a declarat plăcut surprins de ideile mai micilor săi "colegi" ecologiști, felicitându-i pentru inițiativa lor și urându-le succes în derularea campaniei. Pentru buna desfășurare a acțiunilor, aceștia au la dispoziție un buget de 1.000 lei.


Timp de aproape două ore, liceenii au avut un dialog antrenant cu Primarul Municipiului Focșani, care le-a explicat principiile de organizare și funcționare a administrației publice locale, prezentându-le totodată organigrama și toate serviciile din cadrul instituției.


La final, elevii au fost premiați cu suma totală de 1.200 lei și cu câte o diplomă (o diplomă de "Primar pentru o zi", două diplome de "Viceprimar pentru o zi" și 19 diplome de "Consilier local pentru o zi"), după care au fost invitați la un tur al tuturor birourilor din Primărie. Primul birou vizitat a fost chiar cel al edilului șef, elevilor prezentându-li-se harta investițiilor din Municipiul Focșani, dar și multe alte proiecte care vor fi implementate în perioada următoare.

 

Galerie Foto

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar