Balul de Dragobete 2019
2019-02-25 00:00

Balul de Dragobete 2019


Duminică, 24 februarie 2019, într-o zi de sărbătoare pur românească, a avut loc cea de-a treia ediție a balului celor ce au împlinit o jumatate de secol de căsnicie și iubire. 100 de cupluri au răspuns invitației noastre de a aniversa împreună această sărbătoare românească. Slujba în cinstea celor 50 de ani de viață împreună a fost oficiată de cei doi protopopi de la Focșani, preoții Oscar Frunză și Aurel Botan.

Balul a fost deschis de artiștii de la "Țara Vrancei", conduși de doamna muzicii populare vrâncene, Maria Murgoci. Apoi a venit și prima surpriză a serii, îndrăgita cântăreață Monica Anghel, care i-a încântat pe cei prezenți cu un recital de șlagăre nemuritoare. Premierea celor 14 noi Cupluri de Aur a fost un alt moment îndelung aplaudat, după care a venit și a doua surpriză a serii, recitalul susținut de tinerii artiști populari, Anamaria Rosa Preda și Nicușor Iordan.

În aplauze și pe versuri de "La mulți ani", tortul celei de-a treia ediții de Dragobete și-a făcut intrarea în scenă. Surprizele însă nu s-au oprit aici, toată lumea primind câte o invitație la spectacolul aniversar care va avea loc pe data de 1 martie la Ateneul Popular "Mr Gh Pastia". Mai trebuie spus că pe tot parcursul petrecerii, toți cei prezenți s-au bucurat de muzică, dans și de pozele la minut din colțul foto, pentru mine fiind o plăcere să onorez fiecare invitație la poză.

După câteva ore de distracție și de acum de amintiri de neuitat, invitații s-au retras rând pe rând către case, pășind cu încredere către cealaltă jumătate de secol. Le transmit cu toată dragostea și admirația, atât în nume personal, cât și în numele tuturor cetățenilor din Municipiul Focșani mulțumiri dar, mai ales, respectul nostru pe care îl merită din plin toate aceste Cupluri de Aur!

Să ne trăiți mulți ani fericiți!

 

Galerie Foto

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar