Vali Dima – suporterul nr 1 al sportului focșănean
2021-02-23 17:34:48

Vali Dima – suporterul nr 1 al sportului focșănean

Fiecare echipă are suporterii săi, care sunt mereu aproape de club, în momentele de bucurie și reușită sportivă, dar mai ales atunci când parcursul competițional este departe de cel dorit. Tocmai pentru că un suporter adevărat este aproape de echipa sa favorită și la bine și la greu.

Un astfel de suporter înfocat este focșăneanul Valentin Dima pe care îl admir și îl felicit pentru activitatea sa!

Diferența majoră față de ceilalți "fanatici" este că Vali, așa cum îi spun prietenii, nu iubește doar un sport anume sau o singură echipă, ci întreg sportul focșănean.

Pasionat de mic de tot ceea ce înseamnă mișcare fizică, Vali Dima nu a făcut sport de performanță și nici nu a atins culmile succesului într-o anume ramură sportivă, dar prin activitatea pe care o desfășoară în viața de zi cu zi, a contribuit din plin în ultimii ani la promovarea imaginii sportului focșănean.

Un adevărat profesionist în domeniul IT, fiind pasionat de calculatoare, s-a făcut cunoscut în Focșani ca administratorul site-ului de succes invrancea.ro .

Practicant de judo, dar și de culturism, Vali poate fi văzut aproape zilnic pe bicicletă străbătând neobosit străzile din Focșani de la un eveniment la altul sau pur și simplu în plimbare.

Fanii handbalului focșănean îl cunosc ca fiind aproape nelipsit de la meciurile echipei noastre fanion, susținând formația noastră mai mereu din primul rând al tribunelor. Dragostea față de echipa noastră îl face să trăiască toate meciurile la intensitate maximă, alături de fanii infocați, sau din spatele porților pentru a prinde cele mai bune imagini din timpul jocului.

Indiferent însă de locul în care este, fără a ține cont dacă ai noștri pierd sau câștigă, mereu o face cu zâmbetul pe buze și din dragoste pentru sportul focșănean!

Pentru tot ceea ce a făcut, în numele tuturor iubitorilor sportului focșănean, îi mulțumesc și îi urez sănătate și cât mai multe satisfacții din partea celor pe care îi susține cu atâta ardoare!

 

 

Primar,

Cristi Valentin Misăilă

 

 

 

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

Respect