Teii de pe Strada Bucegi vor fi tratați/înlocuiți pe banii constructorului
2021-06-23 17:06:28

Teii de pe Strada Bucegi vor fi tratați/înlocuiți pe banii constructorului

Marți, 22 iunie 2021, în cadrul lucrărilor demarate în proiectul „Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focșani, în vederea creșterii atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale", mai mulți tei de pe Strada Bucegi au fost afectați de utilajele constructorului, fiindu-le distrusă scoarța.
La solicitarea Primarului Cristi Valentin Misăilă, o comisie formata din specialisti din cadrul Primăriei Focșani și Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani s-a deplasat în teren pentru evaluarea pagubelor, la fața locului fiind prezent și reprezentantul asocierii SC Hidro Salt B92 SRL - SC Trace Group Hold PLC - SC Dineng Dev SRL, care a câștigat licitația pentru contractul de proiectare și execuție lucrări în cadrul acestui proiect finanțat din fonduri europene.
În urma celor constatate și a discuțiilor purtate, va fi intocmit un proces-verbal între Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani (administratorul domeniului public) și reprezentantul constructorului, prin care se vor stabili măsurile în vederea acoperirii pagubelor produse teilor de pe Strada Bucegi.
La finalul întâlnirii, reprezentantul constructorului a precizat faptul că va suporta TOATE cheltuielile pentru remedierea situației, acest lucru însemnând tratamente horticole specifice sau înlocuire, acolo unde este cazul, a teilor afectați.
Menționăm faptul că Primăria Municipiului Focșani NU TOLEREAZĂ astfel de erori, cei responsabili fiind trași la răspundere conform prevederilor legale si contractuale.
Totodată, mulțumim focșănenilor care au dat dovadă de spirit civic și au anunțat autoritățile, ceea ce ne-a permis ca în cel mai scurt timp să luăm măsurile necesare remedierii celor întâmplate pe Strada Bucegi.

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect