Spectacole diverse în săptămâna dedicată Zilei Europei
2021-05-05 16:44:19

Spectacole diverse în săptămâna dedicată Zilei Europei

Pentru aniversarea Zilei Europei - ediția 2021, Primăria Municipiului Focșani, prin unitățile de cultură din subordine, a pregătit o serie de spectacole, astfel încât atmosfera de sărbatoare europeană să fie pe deplin simțită și în orașul nostru.
Astfel, joi 6 mai, artiștii Teatrului „Maior Gh. Pastia" Focșani pun în scenă spectacolul "Bădăranii". Focșănenii sunt așteptați de la ora 19.00 pentru a savura această comedie spumoasă scrisă de dramaturgul italian Carlo Goldoni.
Duminică 9 mai, cei mai mici dintre focșăneni sunt invitați la întâlnirea „Cu Păcală" la Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia" Focșani". Vor fi două spectacole pregătite pentru prichindei, de la ora 11.00 și 16.00, protagoniști fiind tot artiștii teatrului nostru.
În buna tradiție a ultimilor ani, ziua de 9 mai va aduce și concertul tradițional din Parcul Schuman susținut de Ansamblul Folcloric "Țara Vrancei" și Corul Pastorala. Programat să înceapă de la ora 12.00, spectacolul „EUROPA LA CEAS DE SĂRBĂTOARE" este dedicat zilei de 9 mai și tuturor focșănenilor, care, în calitate de cetățeni cu drepturi depline ai Uniunii Europene, beneficiază de aceleași avantaje precum oricare alt cetățean din spațiul comunitar.
Prognoza meteo arată că vremea de duminică va fi una cât se poate de plăcută, fără precipitații și cu temperaturi de până la 20 de grade Celsius, motiv pentru care artiștii de la Țara Vrancei și Corul Pastorala contează pe o audiență numeroasă, așa cum s-a întâmplat de altfel de fiecare dată când au avut concerte în aer liber sau în sălile de spectacole.

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect