Ședință ADI la Primăria Focșani
2021-04-28 15:23:15

Ședință ADI la Primăria Focșani

Miercuri, 28 aprilie 2021, a avut loc la Primăria Focșani ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) pentru Serviciul de Salubrizare a localităților Focșani și Golești.
Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe puncte privitoare la serviciile iluminat public și de salubrizare din cele 15 localități membre ADI - Focșani, Golești, Vânători, Cârligele, Bolotești, Garoafa, Milcovul, Urechești, Vulturu, Cotești, Poiana Cristei, Popești, Câmpineanca, Dumbrăveni și Sihlea.
În sensul aprobării proiectelor de pe ordinea de zi s-au pronunțat toți reprezentanții membrilor ADI, cu mențiunea că, la proiectele ce vizau aprobarea studiului de oportunitate pentru delegarea gestiunii serviciului de iluminat public și aprobarea proiectului contractului de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public, Primarul Municipiului Focșani a fost obligat să se abțină de la vot. Acest lucru s-a întâmplat ca urmare a faptului că la ședințele convocate în zilele de 20 si 27 aprilie 2021, Consiliul Local Focșani nu a reușit să emită avizul necesar proiectelor mai sus menționate. În aceste condiții, discuțiile în ADI pe proiectele prin care se aprobă documentația necesară demarării procedurii de atribuire a serviciului de iluminat public vor fi reluate după avizarea acestora de către consilierii locali focșăneni.

 

Biroul de presă al Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect