Semnarea protocolului de predare-primire a clădirii Liceului de Arte "Gh. Tattarescu"
2021-12-31 17:37:45

Semnarea protocolului de predare-primire a clădirii Liceului de Arte "Gh. Tattarescu"

Primarul Cristi Misăilă a semnat astăzi protocolul de predare-primire prin care clădirea cu 12 săli de clasă de pe strada Dornei nr. 5 este dată în folosință Liceului de Arte "Gh. Tattarescu", Focșani.


Noul sediu se compune din 2 corpuri de clădire cu suprafața utilă de 952.38 mp, respectiv 1009.92 mp, cu 12 săli de clasă, laboratoare, grupuri sanitare, o cancelarie, un cabinet medical și birouri administrative.


"Sper că anul 2022 va fi un an plin de bucurii pentru dumneavoastră. Noi am urmărit lucrările și felicit constructorul pentru calitatea acestora și pentru implicare. Sper ca de pe data de 17 ianuarie, din Semestrul II elevii să învețe în noul sediu", a spus primarul Cristi Valentin Misăilă.


Pe lângă lucrările la clădirea Liceului de Arte "Gh. Tattarescu", Primăria Municipiului Focșani a finanțat și dotarea cu mobilier școlar a noului sediu unde vor învăța peste 650 de elevi.


Lucrările la această clădire au început în anul 1997 ocazie cu care a fost finalizat doar sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, lucrările la corpul de școală fiind sistate în 1998.


Procedurile administrative pentru finalizarea clădirii au fost reluate în 2018 când s-a obținut și o finanțare de 700.000 lei prin PNDL.


Contractul de execuție al lucrărilor a fost semnat pe data de 17.12. 2019, iar în primăvara anului 2020 au reînceput, efectiv, lucrările.


De remarcat este și faptul că în vara anului 2020, șase profesori şi doi elevi de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu" din Focşani au realizat o mascotă a unităţii de învăţământ din mozaic, pe care au montat-o pe noul sediu al şcolii.


Lucrările la noul sediu al Liceului de Artă "Gh. Tattarescu" au costat aproximativ 4 milioane lei.

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect