Propunere de parteneriat dedicate persoanelor vârstnice
2022-08-02 16:48:51

Propunere de parteneriat dedicate persoanelor vârstnice

 


Primăria Municipiului Focșani acordă o importanță deosebită persoanelor vârstnice și în acest sens se implică în creșterea calității nivelului de trai al seniorilor.
Astfel, Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a primit vizita doamnelor profesor Danuta Sadownik și Barbara Janic, reprezentanții fundației "Aktywni XXI" din Orașul Radków, Polonia care doresc să implementeze un proiect Erasmus+ dedicat special persoanelor vârstnice.
Proiectul se intitulează "Theatre of life" și își propune ca dramaturgia să devină o formă de socializare pentru vârstnic.
Primarul Misăilă a declarant că doamna profesor Danuta Sadownik a ales România drept parteneri ai proiectului, ca urmare a faptului că după cel de-al Doilea Război Mondial, România și Polonia au avut destine comune.
Cât privește Municipiul Focșani, Danuta Sadownik și Barbara Janic consideră că orașul este deschis unor astfel de parteneriate, dar și ofertant ca urmare a faptului că are o istorie în ceea ce privește dramaturgia, dar și tradiții care s-au păstrat vii.
Nu în cele din urmă, în alegerea Municipiului Focșani a contat și parteneriatul pe care fundația "Aktywni XXI" l-a inițiat cu fundația cultural-artistică "Sigma-ART".

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect