Propaganda PNL inventează subiecte de presă doar pentru a denigra activitatea Primăriei Municipiului Focșani
2021-03-02 19:11:00

Mai mulți simpatizanți ai PNL Vrancea au lansat în mediul on-line un nou atac la adresa Primăriei Municipiului Focșani, folosind informații false în legătură cu o investiție care urmează să se realizeze în sediul unde funcționeză SC Parking SA Focșani.
Lăsând la o parte limbajul și acuzațiile calomnioase, care vor face obiectul unei plângeri penale, doresc să fac precizările necesare în legătură cu această nouă manipulare venită din partea PNL Vrancea.

În 2019, pentru reabilitarea străzii Teiului și a trotuarului aferent, s-a luat decizia dezafectării gardului lateral al SC Parking SA, societate care își desfășoară activitatea într-o clădire aflată în proprietatea Primăriei Municipiului Focșani, clădire care a găzduit, de-a lungul timpului, Direcția de Asistență Socială.
După finalizarea lucrărilor de reabilitare a străzii Teiului, s-a decis refacerea împrejmuirii, reabilitarea curții și montarea unui lift/rampă destinat persoanelor cu handicap. Actuala rampă pentru persoane cu handicap are o vechime de 20 ani și nu mai poate fi folosită în condiții de siguranță, iar lifturi precum cel pe care dorim să îl montăm la sediul Parking SA sunt deja montate, spre exemplu, la sediul Consiliului Județean Vrancea și la sediul Prefecturii Vechi.
În acest sens, a fost scoasă la licitație Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI), pentru estimarea investiției respective, iar indicatorii tehnico-economici rezultați în urma acestui DALI au fost supuși aprobării în ședința Consiliului Local al Municipiului Focșani în data de 31.10.2019, când s-a votat proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru realizarea obiectivului de investiție "Împrejmuire, sistematizare verticală și rampă acces pentru persoanele cu handicap pentru corp clădire situat în Str. Ștefan cel Mare nr 21, Focșani".
Aprobarea indicatoriilor tehnico-economici reprezintă o etapă legală în derularea unei investiții, însă lucrările prevăzute nu s-au putut executa, ca urmare a faptului că în 2020, Consiliul Local Focșani a alocat sume importante de bani pentru realizarea unor investiții prioritare - reabilitări de școli, locuri de joacă, străzi etc.

Faptul că simpatizanții PNL vor să dea senzația că actuala rampă de la Parking SA, veche de 20 ani, este realizată ca urmare a aprobării indicatorilor tehnico-economici mai sus amintiți este o manipulare grosolană. Atât îi duce mintea! Dar să încerci să justifici, prin astfel de fake-news-uri și manipulări de cea mai joasă speță, faptul că PNL nu votează proiectele de dezvoltare ale Municipiului Focșani este o mârșăvie, care trebuie sancționată și va fi sancționată atâta timp cât există legi în țara aceasta!

Este regretabil că, pentru a obține ceea ce doresc, cei din PNL își pun simpatizanții să mintă, să manipuleze și să pozeze în victime! De fapt, victimele suntem noi, cetățenii Municipiului Focșani!

 

Primar,
Cristi Valentin Misăilă

 

 

 

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect