Primarul Municipiului Focșani propune acordarea titlului de Cetățean de Onoare medicului erou de la Piatra Neamț
2020-11-15 16:02:15

Primarul Cristi Valentin Misăilă solicită Primului Ministru, Ministrului Sănătății și Ministrului Apărării Naționale să demareze, împreună cu Instituția Prefectului Județului Vrancea și Direcția de Sănătate Publică Vrancea, controale la spitalele din Municipiul Focșani pentru verificarea stării aparaturii medicale. "Aceste controale trebuie demarate în regim de urgență, iar acolo unde este cazul deficiențele să fie remediate imediat! Focșănenii și toți vrâncenii care apelează la serviciile medicale de la Spitalul Județean de Urgență "Sf. Pantelimon" și Spitalul Militar de Urgență "Dr. Alexandru Popescu", trebuie să știe că pot veni în siguranță la spital și mai ales că se pot întoarce acasă, la cei dragi, în viață!", susține primarul Cristi Valentin Misăilă.
Acesta mai arată că tragedia de la Piatra Neamț reamintește, în mod dureros, de ceea ce s-a întâmplat acum 5 ani la București, însă trist este faptul că, după incendiul de la Colectiv, guvernanții ne servesc aceleași vorbe goale, în timp ce românii mor arși de vii în spitale.
De asemenea, Primarul Misăilă spune că va propune acordarea titlului de Cetățean de Onoare medicului Dr. Ioan Cătălin Denciu, în semn de apreciere pentru ceea ce a făcut pentru a salva pacienții de la Secția ATI a Spitalului Piatra Neamț. "Gândurile noastre se îndreaptă către medicul erou focșănean, Dr. Ioan Cătălin Denciu, căruia îi urăm multă sănătate și forță ca să treacă peste această încercare. Gestul său aduce mândrie și onoare întregii noastre comunități!
Totodată, în numele tuturor cetățenilor Municipiului Focșani, transmitem sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Dumnezeu Să-i odihnească în pace!", este mesajul Primarului Cristi Valentin Misăilă.


Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Galerie Foto

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect