Primarul Municipiului Focșani mulțumește cetățenilor pentru modul responsabil în care au participat la Slujba de Înviere
2021-05-03 10:56:32

Primarul Municipiului Focșani mulțumește cetățenilor pentru modul responsabil în care au participat la Slujba de Înviere

 

Hristos a Înviat!


Cu bucurie în suflet am participat, alături de alți credincioși, la Slujba de Înviere, după ce cu un an în urmă acest lucru nu a fost posibil.

 

 

Așa cum a spus în mesajul său de Paște Înaltpreasfinția Sa Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, "Sărbătoarea Sfintelor Paști este momentul cel mai potrivit pentru a înțelege că, în vremuri de restriște, altă nădejde de scăpare nu avem decât pe Mântuitorul Iisus Hristos, Cel ce, prin moartea Sa, a învins moartea și ne-a încredințat că iubirea, totdeauna, învinge ura".
Pe această cale țin să mulțumesc preoților și sutelor de credincioși, care au participat la Slujba de Paște. Cu responsabilitate, aceștia au respectat măsurile impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19. Sperăm ca incidența cazurilor din Municipiul Focșani să scadă sub 1,5 la mie, în așa fel încât să ne putem relua activitățile fără restricții, după data de 15 mai 2021.
În același timp, doresc să mulțumesc polițiștilor pentru prezența lor în stradă, dar și jandarmilor pentru că au asigurat ordinea și liniștea publică în jurul bisericilor astfel încât toți focșănenii s-au putut bucura de Slujba de Înviere în liniște și pace sufletească.

 

Primar Cristi Valentin Misăilă

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect