Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a prezentat, astăzi, în ședința Consiliului Local, raportul de activitate pentru anul 2022
2023-04-27 15:40:16

Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a prezentat, astăzi, în ședința Consiliului Local, raportul de activitate pentru anul 2022

Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a prezentat, astăzi, în ședința Consiliului Local, raportul de activitate pentru anul 2022. Documentul poate fi consultat în format electronic pe pagina de internet a Municipiului Focșani - www.focsani.info.
Raportul de activitate este o sinteză a principalelor activități derulate de Primăria Municipiului Focșani, de instituțiile și societățile administrației locale pe parcursul anului trecut.
Proiectele derulate în 2022 au avut ca obiectiv modernizarea și extinderea infrastructurii școlare, reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, resistematizarea cartierelor, în special a Cartierului Bahne, reabilitarea parcărilor, modernizarea iluminatului public, reabilitarea locurilor de joacă pentru copii și modernizarea parcurilor!
În 2022 au fost realizate 14 locuri de joacă pentru copii, a fost finalizat Parcul „Nicolae Bălcescu" și a fost dat în folosință un adevărat complex de terenuri de sport la Liceul cu Program Sportiv Focșani.
Aici avem singurul teren de tenis pe zgură acoperit din zona de Sud-Est a României, dar și terenuri de sport multifuncționale, pe care le folosesc atât elevii de la acest liceu, cât și elevii de la celelalte licee din zonă.
Totodată, au continuat proiectele de reabilitare a infrastructurii locale folosind finanțările PNDL, fondurile europene și bugetul local.
Au fost resistematizate zeci de străzi și s-a reușit repararea, prin forțe proprii, a altor zeci de străzi și de parcări publice!
Tot în 2022, în Municipiul Focșani au început să circule, în luna decembrie, primele autobuze electrice dintr-o flotă care va număra, la final, peste 50 de astfel de vehicule verzi!
Un bilanț în care putem vedea ceea ce s-a realizat în 2022 dar și lucrurile pe care trebuie îmbunătățite pentru ca, în următorii doi ani, Municipiul Focșani să arate ca un adevărat oraș european!

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect