Primarul Misăilă vrea să organizeze Centrul de vaccinare anti Covid 19 în cadrul dispensarului din Cartierul Sud
2021-01-06 17:16:06

Primarul Misăilă vrea să organizeze Centrul de vaccinare anti Covid 19 în cadrul dispensarului din Cartierul Sud

Joi, 7 ianuarie 2021, Consiliul Local al Municipiului Focșani a fost convocat în ședință extraordinară de îndată, pe ordinea de zi aflându-se un proiect de hotărâre extrem de important pentru întreaga noastră comunitate.
Proiectul de hotărâre, inițiat de Primarul Cristi Valentin Misăilă, propune înființarea unui centru de vaccinare în Municipiul Focșani, în cadrul dispensarului medical din Cartierul Sud, Str. Revoluției nr. 12, reabilitat în cursul anului 2020 cu suma de 767.000 lei. În cadrul dispensarului a fost amenajat un cabinet stomatologic, un cabinet de pediatrie, un cabinet de medicina muncii și două cabinete de medicină de familie.
După finalizarea lucrărilor de modernizare, dispensarul a fost dat în administrarea Direcției de Asistență Socială Focșani pe o perioadă de 10 ani, în vederea asigurării serviciilor de asistență socială în zona de sud a municipiului.
Acum edilul Focșaniului propune consilierilor locali aprobarea schimbării temporare a destinației imobilului respectiv în "Centru de vaccinare" pe perioada desfășurării activității de vaccinare a populației împotriva Covid 19.
Efectiv propunerea Primarului vizează înființarea unui astfel de centru de vaccinare, dispensarul modernizat cu doar câteva luni în urmă pretându-se cu succes pentru așa ceva, astfel încât focșănenii să vină cu încredere într-un imobil practic nou, dotat cu toată aparatura necesară unei asemenea activități.
În condițiile actuale, în care întreaga populație duce o luptă grea și continuă cu acest virus ucigaș, Primarul Misailă consideră că este de datoria municipalității să asigure focșănenilor cele mai bune condiții de desfășurare a campaniei de vaccinare, asfel încât să trecem cu bine peste această încercare și să revenim cât mai repede la normalitatea dinaintea declanșării pandemiei de Covid19.

 

Biroul de presă

 

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

Respect