Primarul Misăilă și Președintele FRF, discuții despre dezvoltarea bazelor sportive din Focșani
2022-03-09 16:07:55

Primarul Misăilă și Președintele FRF, discuții despre dezvoltarea bazelor sportive din Focșani

Primarul Cristi Valentin Misăilă s-a întâlnit miercuri, 9 martie 2022, cu Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, cu care a avut discuții legate de dezvoltarea bazelor sportive din Focșani, în special a terenurilor de fotbal.
Primarul i-a spus Președintelui FRF că "în acest moment, din păcate, doar autoritățile locale, în special primăriile, sunt cele care susțin sportul de performanță. Primăria Municipiului Focșani, spre exemplu, alocă an de an sume importante de bani pentru susținerea secțiilor sportive de la CSM 2007".
În acest context, Primarul Misăilă a arătat "că dacă alături de Primăria Municipiului Focșani ar veni în susținerea sportului și Consiliul Județean Vrancea, atunci sigur am avea performanțe și mai bune și sper că Președintele Consiliului Județean Vrancea va da curs invitației lansate de mine încă de acum un an".
Primăria Municipiului Focșani a investit, în ultimii ani, constant în reabilitarea unor baze sportive școlare, dar nevoia de noi terenuri de sport și terenuri de sport acoperite este mult mai mare.
Tocmai de aceea, în cursul discuțiilor purtate astăzi, s-a convenit continuarea proiectelor agreate de Primăria Municipiului Focșani și FRF!
La întâlnirea de lucru de la Primăria Municipiului Focșani, Președintele Federației Române de Fotbal a fost însoțit de secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu și Felix Grigore, managerul Departamentului Competiții FRF.

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect