Primarul Misăilă a semnat contractul de finanțare pentru refacerea străzilor Timiș, N. Bălcescu, Predeal și Magazia Gării
2023-05-08 16:32:36

Primarul Misăilă a semnat contractul de finanțare pentru refacerea străzilor Timiș, N. Bălcescu, Predeal și Magazia Gării

 

Primarul Municipiului Focșani Cristi Valentin Misăilă a semnat astăzi, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru proiectul „Refacere infrastructură străzi, sistematizare verticală strada Timiș, strada Nicolae Bălcescu, strada Predeal (tronson cuprins între strada Ion Creangă și strada Grigore Ionescu) și reparații și așternere covoare asfaltice carosabil strada Magazia Gării", finanțat prin Programul Național de Investiții (PNI) "Anghel Saligny".
Proiectul municipalității are o valoare aprobată la finanțare de 3,19 milioane lei, iar lucrările prevăzute vizează refacerea străzilor Timiș, Nicolae Bălcescu, Predeal, dar și reabilitarea trotuarelor și amenajarea locurilor de parcare sau staționare a autovehiculelor în zonă.
Pentru acest obiectiv a fost deja finalizată procedura de achiziție publică a lucrărilor de proiectare și execuție, următorul pas fiind semnarea contractului de execuție și începerea lucrărilor de proiectare.
Pe această cale, Primarul Cristi Valentin Misăilă îi mulțumește Ministrului Dezvoltării Cseke Attila pentru modul în care se implică personal în derularea programelor de investiții dedicate autorităților locale din România, cât și secretarului de stat Alexandru Stoica pentru deschiderea de care a dat dovadă!

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect