Primarul Misăilă a premiat-o pe actrița care aduce la Focșani premiul pentru interpretare feminină al Uniunii Cineaștilor
2020-09-23 16:54:19

Primarul Misăilă a premiat-o pe actrița care aduce la Focșani premiul pentru interpretare feminină al Uniunii Cineaștilor

 

Primarul Cristi Valentin Misăilă a oferit actriței Roxana Lupu, proaspăt laureată la Gala UCIN 2020, distincția "Artă și Istorie" în cadrul unui eveniment care a avut loc la Teatrul Municipal "Maior Gh. Pastia" și la care au participat oameni de cultură din Municipiul Focșani.

 


Interpreta Reginei Maria din filmul "Maria, Regina României" a urcat pe scena teatrului focșănean în aplauzele celor prezenți și a primit din partea Primarului Municipiului Focșani o plachetă și un buchet de flori, ca o recunoaștere a faptului că Premiul pentru interpretare feminină al Uniunii Cineaștilor din România a ajuns la Focșani.


"Avem bucuria să o avem aici, la Focșani, pe actrița care a obținut premiul pentru interpretare feminină în cadrul Galelor UCIN 2020. Este o încununare a muncii dumneavoastră. Dumnezeu a vrut ca în această perioadă să avem la Focșani campionii naționali la baschet U18 și acum, prin dumneavoastră, acest premiu", a spus Primarul Cristi Valentin Misăilă.


Vizibil emoționată, Roxana Lupu a avut bucuria să descopere la Focșani "un om căruia chiar îi pasă de acest oraș". "La Focșani am descoperit un om dedicat, implicat, sufletist. Fiind departe de țară am fost departe și de politică, dar mă uit la oameni. Sincer sunt impresionată de domnul Misăilă. Este dedicat și ține la familie și la copii. Pentru mine contează foarte mult acest lucru. Un om care nu are ca valori tradiția și familia nu poate construi ceva! Când există doar valoarea banului și dorința de a construi doar de dragul de a construi, atunci lucrurile sunt goale. Am văzut în Londra cum se construiesc lucruri fără valoare, fără esență, fără viață! La Focșani am descoperit un om foarte implicat și care vrea să facă foarte multe lucruri, un om căruia îi pasă de oameni și un om care vrea să ducă mai departe ceea ce a început. Îl susțin din toată inima pe Cristi Misăilă! Să îl ajute Dumnezeu să ducă mai departe ceea ce a început! Știu că o face cu sufletul, știu că este implicat și știu că pentru dânsul nu sunt vorbe goale. Acest om m-a impresionat prin sinceritatea lui. Felicitări pentru ceea ce a făcut în oraș! Se vede că avem un primar tânăr și vizionar. Mă bucur că atrage fonduri europene, la fel cum se întâmplă în toate orașele mari din țară. Acest oraș merită să avem tot ce este mai bun!", a spus Roxana Lupu la evenimentul de premiere.


Luni, 21 septembrie 2020, Roxana Lupu a câștigat Premiul pentru Interpretare Feminină - Rol Principal, pentru rolul Regina Maria în filmul "Maria, Regina României" în cadrul celei de-a 48-a ediții a Galei UCIN 2020.

Galerie Foto

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect