PRIMĂRIA MUNICIPIULUI FOCȘANI VA REABILITA TERMIC 15 BLOCURI DIN ORAȘ
2020-02-26 16:09:58

 PRIMĂRIA MUNICIPIULUI FOCȘANI VA REABILITA TERMIC 15 BLOCURI DIN ORAȘ

Marți, 25 februarie 2020, a fost termenul limită de depunere a ofertelor pentru atribuirea contractului „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din Municipiul Focșani" - etapa I, care vizează reabilitarea termică a blocurilor:
1. Str. Unirea Principatelor, Nr. 15, Bl. 15
2. Bd. București, Nr. 9, Bl. A1, Sc. 1, 2, 3
3. Bd. Unirii, Nr. 37, Bl. 37
4. Bd. Unirii, Nr 4, Bl. B3, Sc. 3
5. Str. Revoluției, Nr. 11, Bl. C3
6. Bd. Unirii, Nr. 46, Bl. 46, Sc .1 .
Precizăm faptul că această procedură a fost reluată, întrucât prima dată (cu termen de depunere în 29 ianuarie 2020) procedura a fost anulată automat din lipsă de ofertanți.
Din păcate, nici de această dată nu s-a prezentat NICIO societate comercială specializată (constructor), procedura de atribuire fiind practic anulată. In consecință, vom demara în regim de urgență reluarea procedurii de atribuire a serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare pentru aceste blocuri.
Totodată, menționăm că suntem în plină derulare a procedurii de atribuire a contractului „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din Municipiul Focșani" - etapa a II-a, aici fiind incluse blocurile:
1. Str. Dimitrie Cantemir, nr. 21, Bl. A, Sc. 1
2. Str. Poienița, nr. 12, Bl. 12, Sc. 1
3. Bd. Brăilei, nr. 4, Bl. 10
4. Bd. Brăilei, nr. 7, Bl. 7
5. Bd. București, nr. 17, Bl. A4, Sc. 1 și Sc. 2
6. Bd. Unirii, nr. 28, Bl. 28, Sc. 3
7. Bd. Independenței, nr. 6, Bl. 6
8. Bd. Unirii, nr. 54, Bl. 54
9. Str. Simion Bărnuțiu, nr. 2, Bl. 2A .
Data limită pentru depunerea ofertelor este 16 martie 2020. Pe această cale, facem un anunț public prin care invităm toți constructorii să studieze documentația afișată pe SICAP (sistemul electronic de achiziții publice), la secțiunea Anunț de participare simplificat, fiind așteptați să se înscrie toți cei interesați care au și capacitatea efectuării unor astfel de lucrări.
De asemenea, dorim ca toți focșănenii, care locuiesc în aceste 15 blocuri, să cunoască faptul că depunem toate eforturile în vederea încheierii, în condițiile legii, a unor contracte care să garanteze o calitate superioară a lucrărilor de reabilitare termică a imobilelor mai sus menționate.
Reabilitarea termică a blocurilor presupune următoarele lucrări principale, fără a se limita însă la acestea: izolarea termică a fațadelor (parte opacă și parte vitrată), închiderea balcoanelor, izolarea termică a planșeului peste ultimul nivel în cazul șarpantelor și termoizolarea acoperișului tip terasă, izolarea termică a planșeului peste subsol (pentru apartamente situate la parter), înlocuirea lifturilor, repararea acoperișurilor, refacerea finisajelor de pe casa scării, montarea/demontarea echipamente/instalaţii (ex: aer condiționat, iluminat casa scării etc), reabilitarea instalațiilor de alimentare cu energie termică din spațiile comune și a instalațiilor de distribuție a apei reci din subsol etc.

 

Primar
Cristi Valentin Misăilă

 

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect