Primăria Municipiului Focșani marchează 162 ani de la Unirea Principatelor Române
2021-01-21 16:40:45

Sub motto-ul "Focșani, Oraș al Unirii", Primăria Municipiului Focșani organizează mai multe acțiuni menite să marcheze aniversarea a 162 ani de la Unirea Principatelor Române. Sâmbătă, 23 ianuarie 2021, de la ora 17.00 la Sala Balada va avea loc spectacolul artistic "Uniți în cuget și-n simțiri" organizat de Ansamblul Folcloric "Țara Vrancei" și Teatrul Municipal "Maior Gh. Pastia".
Duminică, 24 ianuarie 2021, cu începere de la ora 10.00, Primarul Cristi Valentin Misăilă va participa la un TEDEUM oficiat de IPS Ciprian, Episcopul Buzăului și Vrancei la Catedrala "Sf. Cuvioasă Pasacheva", Focșani.
De la ora 12.45, în Piața Unirii din Municipiul Focșani, va avea loc un minirecital susținut de Ansamblul Folcloric "Țara Vrancei", urmat de un ceremonial militar organizat de militarii Garnizoanei Focșani.
De la ora 18.00, la Sala Balada, Primarul Cristi Valentin Misăilă va premia 20 cupluri de aur - familii care au împlinit 50 ani de căsătorie.
De la ora 18.30, la Sala Balada va avea loc tradiționalul concert susținut de Orchestra de Cameră "UNIREA" a Ateneului Popular "Maior Gh. Pastia".
Evenimentele publice care se desfășoară în Piața Unirii din Municipiul Focșani au fost avizate joi, 21 ianuarie 2021, în cadrul Comisiei de Întâlniri Publice a Primăriei Municipiului Focșani.

 

 

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect