Primăria Municipiului Focșani începe distribuirea deciziilor de impunere
2020-01-20 16:39:03

Primăria Municipiului Focșani începe distribuirea deciziilor de impunere

Începând de marți, 21 ianuarie 2020, Primăria Muncipiului Focșani dă startul acțiunilor de distribuire către cetățeni a deciziilor de impunere pentru anul în curs.
Astfel, angajați ai municipalității vor merge zilnic din ușă în ușă, în fiecare cartier, pentru a înmâna personal focsanenilor documentele cu obligatiile pe care acestia le au fata de bugetul local. Aceasta procedura, de instiintare a cetatenilor, este obligatorie conform Legii nr 207/2015 privind Codul de procedura fiscală.
Menționăm că TOȚI cei care participă la această acțiune au documente și legitimații care le atestă calitatea, fiind și operatori de date cu caracter personal. Facem această precizare pentru a evita orice incident sau încercare a unora de a se substitui colegilor noștri.
De asemenea, mulțumim anticipat focșănenilor pentru atitudinea pe care suntem siguri că o vor avea față de colegele și colegii noștri.

Totodată, reamintim faptul că termenul limită de achitare a taxelor și impozitelor locale este 31 martie 2020, toți cei care plătesc până la această dată beneficiind de o reducere: persoanele fizice de 10 %, iar persoanele juridice de 5 %.
Dragi focșăneni, NU UITAȚI : Taxele și impozitele locale pot fi plătite și ON LINE foarte simplu, de acasă sau de oriunde v-ați afla în fața unui calculator.
Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastră fiscal și pentru a putea face plăți electronice, trebuie doar să accesați site-ul www.ghiseul.ro și să urmați pașii indicați : solicită date de acces - introduceți CNP -ul - validare card - trimitere e-mail. Odată ce ați obținut user-ul și parola, puteți plăti on line. Dacă apare cumva mesajul că nu sunt încărcate datele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la telefon 0237/236000 int. 311 .

 

Primar
Cristi Valentin Misăilă

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect