Primăria Municipiului Focșani a sărbătorit Ziua Veteranilor de Război
2021-04-29 14:05:31

Primăria Municipiului Focșani a sărbătorit Ziua Veteranilor de Război

Joi, 29 aprilie 2021, Primăria Municipiului Focșani, în colaborare cu Garnizoana Focșani, a sărbătorit Ziua Naționala a Veteranilor de Război, prilej de cinstire a celor care, prin curajul și vitejia de care au dat dovadă pe câmpul de luptă, au apărat Independența și Suveranitatea României!
Cu această ocazie, Primarul Municipiului Focșani a participat la ora 11.00 la ceremonialul militar și religios de la Mausoleul Eroilor din Cartierul Sud, unde a și depus o coroană de flori în onoarea ostașilor români căzuți la datorie, dar și a celor care au avut norocul să supraviețuiască războiului pentru a povesti și celor de acasă ororile celei de-a doua conflagrații mondiale.
După acest eveniment, Primarul Cristi Valentin Misăilă a ținut sa premieze personal un astfel de erou, veteranul de război Ion Popa, în vârstă de 95 de ani.
Fost Primar în comuna Fitionești timp de 21 de ani, domnul Popa este unul dintre seniorii focșăneni care, odată cu împlinirea vârstei de 90 de ani, este premiat pentru longevitate, an de an, de edilul Municipiului Focșani.
Întâlnirea dintre cei doi a fost una călduroasă, Primarul Misăilă declarându-se onorat ,dar și încântat, că are ocazia să afle mici "secrete" de la Primarul Popa, experiența în administrația locală, dar mai ales cea de viață, în cazul domniei sale, fiind una de poveste.
Urăm multă sănătate și viață lungă domnului Ion Popa, iar tuturor celor pe care îi sărbătorim astazi, le transmitem, cu mândrie în suflet - Glorie și Recunostință Eternă!Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

Respect