Primăria Focșani organizează Ziua Recoltei 2021
2021-09-30 14:46:55

Primăria Focșani organizează Ziua Recoltei 2021

Primăria Municipiului Focșani, împreună cu Administrația Piețelor Focșani, Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei" și Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia", organizează și în acest an Ziua Recoltei, sărbătoare dedicată producătorilor și comercianților locali de legume, fructe și produse din carne și brânzeturi.
Pentru ediția din 2021, care se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni, am pregătit mai multe standuri cu produse tradiționale, astfel încât toți cei care vor trece în week-end prin Piața Moldovei să intre la propriu în atmosfera acestei sărbători.
Mai mult decât atât, în cursul zilei de sâmbătă, 2 octombrie 2021, artiștii de la Țara Vrancei vor susține în interiorul Pieței Moldovei un recital de dans și muzică populară tradițională, cu începere de la ora 10.00, care va fi precedat de o slujbă de sfințire.
La eveniment sunt invitați toți focșănenii și vrâncenii, producători și comercianți ori simpli cumpărători, dornici să se aprovizioneze cu produse tradiționale specifice sezonului de toamnă.
Totodată, facem precizarea că pe parcursul întregului eveniment, toți participanții sunt obligați să respecte prevederile actuale privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID- 19, inclusiv purtarea măștii de protecție în zonele aglomerate și în interiorul Pieței Moldovei.


Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect