Primăria Focșani își dorește să amenajeze încă două clase pentru copiii de creșă din oraș
2019-06-28 15:00:53

Primăria Focșani își dorește să amenajeze încă două clase pentru copiii de creșă din oraș

Numărul mare de solicitări față de disponibilitatea Serviciului Creșe din Focșani, ne-a determinat să analizăm cât se poate de serios posibilitatea găsirii sau înființării unor noi clase pentru micuții noștri.
În acest sens, după o analiză amănunțită făcută pe parcursul ultimului an calendaristic, am ajuns la concluzia că Primăria Municipiului Focșani are un imobil propice desfășurării unei astfel de activități, în speță adăpostul de noapte "Sf. Nicolae cel Nou".
De altfel, despre cele două adăposturi de noapte din Focșani, care sunt gestionate de Crucea Roşie Vrancea cu fonduri de la bugetul local, trebuie precizat faptul că acestea funcționează sub capacitatea lor. Concret, în ultimul an de zile, de serviciile celor două adăposturi de noapte au beneficiat doar 20 de oameni ai străzii, în condițiile în care un singur astfel de imobil poate primi până la 30 de persoane. Mai mult decât atât, costurile totale cu cele două adăposturi se ridică la peste 7 miliarde lei vechi pe an, adica peste 3000 lei pentru fiecare om al străzii. În această situație, nu se justifică menținerea ambelor adăposturi de noapte, unul singur fiind mai mult decat suficient.
Drept pentru care am luat decizia închiderii adăpostului de noapte "Sf. Nicolae cel Nou", unde dorim să înființăm două clase pentru copiii de creșă. Totodată, trebuie făcută și mențiunea că după închiderea adăpostului de noapte, aici va avea loc o amplă acțiune de transformare și igienizare, chiar dacă și în prezent acesta funcționează în baza tuturor avizelor și în mod deosebit a celor sanitare, furnizând servicii optime persoanelor nevoiașe. Iar acest lucru se poate vedea și din pozele atașate.
Astfel că, după o amenajare adecvată, pentru acest spațiu vor fi obținute toate avizele pentru ca aici să funcționeze o nouă creșă în cele mai bune condiții.
Primar
Cristi Valentin Misăilă

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect