PNL face campanie electorală cu minciuni și dezinformări grosolane
2020-09-02 13:25:07

PNL Vrancea desfășoară, în aceste zile, o campanie masivă de dezinformare și intimidare folosind exact strategia deja cunoscută. Instigatorul și dezinformatorul de serviciu al PNL, Cristi Irimia, distribuie un "fake-news" pe un site de știri on-line, care apoi este transformat în plângere.
Așa am asistat la dezinformarea în care un domn liberal băga bățul în ciment să ne arate ce lucrări "de proastră calitate" se execută pe Str. Timotei Cipariu, pentru a justifica, mai apoi, refuzul ministrului Ion Ștefan de a deconta lucrările efectuate în zonă, dar și la multe alte instigări și manipulări instrumentate în același registru. Este vorba de acelasi individ, pe numele caruia a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire și alte violențe împotriva reprezentatului PSD în Biroul Electoral de Circumscriptie, după ce acesta a încercat să fure date cu caracter personal, în speță numele, adresele și numerele de telefon ale susținătorilor PSD din Focșani.
De data aceasta, PNL a reclamat, folosind aceeași strategie, faptul că Primăria Municipiului Focșani distribuie măști de protecție sanitară. Plângerea este formulată în baza unei inregistrări audio dubioase a unei conversații nedatate și neasumate, din care ar reieși că un posibil angajat al Direcției de Asistență Socială Focșani, care distribuia aceste măști a îndraznit să spună că este de la Primărie și abia apoi că măștile au fost achiziționate de Guvernul României.
În acest sens, considerăm că opinia publică trebuie informată în mod corect, situația de fapt prezentându-se astfel:
- prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 204/20.08.2020, a fost aprobată alocarea din bugetul local al Municipiului Focșani a sumei de 90 mii lei în vederea acordării unui sprijin material pentru 1.000 de persoane aflate în nevoi sociale, sprijin constând în acordarea unui pachet în valoare de maximum 90 de lei/persoană, care să conțină produse de protecție sanitară: măști de protecție - 50 bucăți, dezinfectant pentru mâini - 1 flacon, alcool sanitar - 1 flacon, săpun lichid - 1 flacon.
- in vederea punerii în aplicare a prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 204/2020, Direcția de Asistență Socială Focșani a procedat la achiziția produselor în data de 20 august 2020, distribuirea pachetelor fiind realizată în perioada 24 august - 27 august 2020, în afara perioadei de campanie electorală, ce a debutat la data de 28 august 2020. Din totalul de 1000 de pachete au fost distribuite 738, în stoc au rămas 262 de pachete, care urmează a fi distribuite după alegerile locale din septembrie 2020.
- in baza OUG nr.78/2020, prin adresa nr.15355/25.08.2020, Direcția de Sănătate Publică Vrancea a convocat Primaria Focșani pentru perioada 26.08- 27.08.2020 în vederea predării către Municipiul Focșani a unui număr de 213.550 măști chirurgicale pentru distribuirea acestora persoanelor beneficiare. În aceeași zi, măștile au ajuns la Direcția de Asistență Socială Focșani, activitatea de distribuire fiind realizată în zilele 28 august, 31 august și 1 septembrie 2020.

Iată cum, de patru ani de zile, PNL se ocupă doar cu fabricarea de fake-newsuri și reclamații, care au un singur scop - să împiedice orice activitate a Primarului Municipiului Focșani în beneficiul focșănenilor. De această dată, liberalii joacă pe cartea manipulării sănătatea celor mai vulnerabili dintre focșăneni, încercând să stopeze distribuția de măști pe care Primăria Municipiului Focșani o face pentru și în numele Guvernului României. Cum s-ar spune, liberalii din Focșani își sabotează propriul guvern, din calcule meschine politice și electorale.

Biroul de presă Primăria Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect