Mulțumim focșănenilor pentru spiritul civic! Focșaniul are rată de infectare sub 3/1.000
2020-12-01 12:53:29

Mulțumim focșănenilor pentru spiritul civic! Focșaniul are rată de infectare sub 3/1.000

Măsurile adoptate pentru combaterea răspândirii pandemiei de Covid-19 și promovate intens în ultima vreme de către Primăria Municipiului și-au făcut efectul, Focșaniul înregistrând în ultimele 2 săptămâni un număr de 2,34 cazuri confirmate la mia de locuitori.
În aceste condiții, pentru următoarele 14 zile, sunt deschise publicului activitățile din interiorul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, restaurantelor și cafenelelor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului. Aceleași măsuri sunt prevăzute și pentru restaurantele și cafenelele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare, precum și pentru operatorii economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.
Iată că simțul civic de care au dat dovadă cetățenii Municipiului Focșani se reflectă în scăderea numărului de infectări cu virusul SARS-COV-2, timp în care mai multe orașe din țară se confruntă cu o creștere alarmantă a numarului de îmbolnăviri și decese cauzate de noul coronavirus.
Primarul Cristi Valentin Misăilă mulțumeste în mod public focșănenilor pentru respectarea măsurilor luate de către autorități și atenționează asupra necesității respectării acestora și în continuare!
Totodată, edilul Municipiului Focșani mulțumeste cadrelor medicale, dar și tuturor celor care sunt, zi de zi, în prima linie a "războiului" cu acest virus perfid și ucigaș, eforturile lor făcând posibila relaxarea restricțiilor impuse de autorități.
Nu în ultimul rând, Primarul Misăilă urează multă putere și însănătoșire grabnică focșănenilor infectați cu virusul SARS-COV-2 care, de acasă sau de pe patul de spital, luptă pentru sănătatea și viața lor !

 


Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect