Marți 15 martie 2022, Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 - Dispensar medical Sud Focșani se închide definitiv
2022-03-14 14:44:30

În urma evaluării Direcției de Sănătate Publică Vrancea a activității centrelor de vaccinare anti-COVID s-a constat o adresabilitate scăzută a populației față de vaccinarea anti-COVID, de sub 10 vaccinări/zi pe ultimele 14 zile, conform Instrucțiunii Comitetului Național de Coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 cu nr. 327/22.02.2022, referitoare la modalitatea de suspendare, temporară sau definitivă a activității fluxurilor/centrelor de vaccinare. Acest fapt a condus la decizia Direcției de Sănătate Publică Vrancea de a suspenda definitiv activitatea unor centre de vaccinare anti-COVID, printre care și centrul de vaccinare organizat de Direcția de Asistență Socială Focșani, pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Focșani.
Astfel, începând cu data de 15 martie 2022, se închide definitiv centrul de vaccinare de la Dispensarul medical Sud Focșani organizat în strada Revoluției nr. 12. Direcția de Asistență Socială Focșani va anunța persoanele care urmau să facă rapelul în următoarele trei săptămâni și îi va direcționa către medicii de familie sau alte centre de vaccinare existente la nivelul municipiului Focșani. Data de vaccinare pentru cei programați pentru doza 2 sau booster se va stabili ținând cont de intervalul recomandat între doze conform instrucțiunilor în vigoare.
Direcția de Asistență Socială Focșani, în calitate de reprezentant în campania de vaccinare al Primăriei Municipiului Focșani la nivel local, mulțumește pe această cale pentru tot sprijinul acordat pe parcursul campaniei de vaccinare: Direcției de Sănătate Publică Vrancea, Serviciului de Telecomunicații Speciale - filiala Vrancea, Instituției Prefectului Județului Vrancea, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Vrancea, Poliției Locale a Municipiului Focșani, Direcției de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, Ateneului Popular "Maior Ghe. Pastia" Focșani, Colegiului Național Pedagogic "Spiru Haret" Focșani, Spitalului Județean de Urgență "Sf. Pantelimon" Focșani, și, nu în ulitimul rând, Primăriei Municipiului Focșani pentru încrederea și sprijinul acordat.
Tototadată, dorim să asigurăm tot personalul cu care am colaborat sub formă de contract sau personalul propriu, de întreaga noastră considerație și mulțumire pentru că împreună am reușit să formăm o echipă, în lupta împotriva pademiei de COVID-19.

Comunicat Direcția de Asistență Socială Focșani

 

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect