“50 de cărți pentru 50 de cititori” - Tombolă de Ziua Internațională a Cărților
2024-04-18 15:45:00

“50 de cărți pentru 50 de cititori” - Tombolă de Ziua Internațională a Cărților

Primăria Municipiului Focșani organizează, pe 23.04.2024, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărților, o tombolă dedicată elevilor de gimnaziu, evenimentul având titlul de "50 de cărți pentru 50 de cititori" .
Astfel, elevii claselor V- VIII din cele 8 școli generale din Focșani sunt invitați să participe la această tombolă prin completarea unui formular tip de înscriere. În perioada 18 - 23 aprilie 2024, în fiecare școală este instalată câte o urnă special amenajată, unde vor fi introduse formularele completate de către copii.
Marți, pe data de 23.04.2024, după orele 12, urnele vor fi ridicate din unitățile scolare, iar extragerea celor 50 de câștigători se va face la sediul Primăriei Municipiului Focșani în prezența membrilor Consiliului Local al Tinerilor Focșani și a domnului Primar Cristi Valentin Misăilă.
Toate cele "50 de cărți pentru 50 de cititori" fac parte din bibliogafia cuprinsă în programa școlară pentru clasele de gimnaziu, fiind vorba de opere cunoscute semnate de autori celebri români și internaționali.
Norocoșii vor fi anunțați public pe canalele oficiale media, urmând a fi invitați la Primăria Municipiului Focsani pentru a-și putea ridica premiile constând în cărțile câștigate la această tombolă.
Ne dorim ca și prin această acțiune, care sperăm să devină o tradiție în anii următori, să încurajăm cititul deoarece cărțile sunt comori nesfârșite ce ne fac să visăm cu ochii deschiși, indiferent de vârstă.
Așa că aici, acasă la Focșani, vă invităm să citiți și să visați tot ceea ce este mai bun și mai frumos!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect