Ion Ștefan ”Grindă” minte de rupe
2020-05-21 18:02:18

În cadrul emisiunii România 9, difuzată miercuri, 20 mai 2020 pe TVR 1, ministrul Ion Ștefan zis "Grindă" a făcut o serie de afirmații mincinoase în legătură cu Primăria Municipiului Focșani!
Astfel, la minutul 10:52 Ion Ștefan solicit "o investigație să vedeți cum s-au întâmplat lucrurile în 2017 când Primăria Focșani a vândut un teren în orașul Focșani de 6,1 hectare cu 3,5 Euro/mp. "Eu nu cunosc un cetățean din Municipiul Focșani care n-ar fi fost interesat să-l cumpere și licitația a fost cu încredințare directă fără licitație."
Afirmațiile ministrului Ion Ștefan sunt simple minciuni și defăimări la adresa Primăriei Municipiului Focșani. O astfel de tranzacție nu a avut loc niciodată dar probabil că domnia sa face astfel de afirmații calomnioase fiind într-o dispută personală cu Primăria Focșani, după ce a fost somat să își plătească impozitele restante de ani de zile, dar să și achite gunoiul menajer.
Pentru buna informare a opiniei publice precizăm faptul că vânzarea, darea în administrare, concesionarea, darea în folosință gratuită sau închirierea bunurilor propietate private a comunei, orașului sau municipiului, după caz sunt atributul Consiliului Local, conform articolului 129, alin. 6, lit. a) și lit. b).
Pe această cale îl invităm pe ministrul Ion Ștefan să acceseze site-ul oficial al Primăriei Municipiului Focșani la secțiunea Monitorul Oficial Local, secțiunea Hotărârile Autorității deliberative - Registrul pentru evidența hotărârilor autorității deliberative(acces link: https://www.focsani.info/pagina/hotararile-autorita-539-ii-deliberative). Aici se regăsesc și pot fi consultate on-line toate Hotărârile Consiliului Local, inclusiv cele din anul 2017 la care domnul ministru face referire.


Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani.

 

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect