Începe distribuirea pachetelor de ajutoare alimentare
2020-07-27 15:53:45

Începe distribuirea pachetelor de ajutoare alimentare

Începând cu data de 27 iulie 2020 și până la 14 august 2020 se vor distribui pachetele cu ajutoare alimentare din "Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014-2020" . Programul contribuie la consolidarea coeziunii sociale și la reducerea sărăciei extreme prin distribuirea de alimente de bază către persoanele cele mai defavorizate.

Pachetele sunt împărțite beneficiarilor pe bază de buletin, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 - 14:00, din depozitul aflat în incinta Colegiului Tehnic "Ion Mincu" Focșani.

Ordonanța de Urgență nr. 84/21 mai 2020, emisă de către Guvernul PNL-Orban a limitat și restrâns categoriile de persoane ce urmează să primească ajutoare alimentare față de ceea ce a făcut guvernarea PSD, astfel că de aceste pachete vor beneficia doar familiile și persoanele singure, cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei.

Persoanele/familiile aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente, definite conform prezentei ordonanțe de urgență, și în alte situații asemănătoare stabilite prin anchetele sociale și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate, precum și persoanele care locuiesc în așezările informale, au fost limitate sau excluse de către guvernarea PNL Orban în a primi pachete cu ajutoare alimentare.
Conform noilor reglementări, aceste categorii de persoane pot primi ajutoare alimentare numai în cazul în care vor exista stocuri de pachete suplimentare.


PRIMAR,
Cristi Valentin Misăilă

 

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

Respect