Începe demolarea stâlpilor vechi de iluminat public din Cartierul Bahne
2023-10-03 19:52:34

Primăria Municipiului Focșani va începe miercuri, 4 octombrie 2023, demolarea stâlpilor vechi de iluminat public, amplasați pe străzile din Cartierul Bahne. Acțiunea de demolare a vechilor stâlpi va începe în acest cartier unde am realizat un sistem nou de iluminat public și am montat 459 stâlpi noi, cu led și sistem de telemanagement. Vor fi demolați 125 de stâlpi din Cartierul Bahne, inclusiv cei de beton.


Precizăm că, odată cu demolarea stâlpilor vechi care aparțin societății Electrica, vor fi eliminate și rețelele aeriene de cabluri pe care operatorii de comunicații aveau obligația să le introducă în subteran. Există inclusiv o hotărâre a Consiliului Local Focșani, aprobată în 2018, prin care operatorii care administrează sau dețin rețele supraterane de comunicații, telefonie, transmisii de date și imagini, aveau obligația să introducă aceste cabluri în subteran până în 2021. În anul 2018 au avut loc mai multe întâlniri cu operatorii de rețele prin care s-a agreat un termen maxim de 36 de luni în care să introducă rețelele de cabluri în subteran.


Precizăm că, începând cu anul 2018, Primăria Municipiului Focșani a trimis notificări anual către operatorii de comunicații pentru a elimina cablurile de pe stâlpii de iluminat. De asemenea, a fost notificată și societatea Electrica pentru demolarea stâlpilor de iluminat public.


Ne cerem scuze cetățenilor din Cartierul Bahne pentru disconfortul creat prin realizarea lucrărilor de demolare a stâlpilor.


Primăria Municipiul Focșani nu este răspunzătoare pentru eventualele probleme create în furnizarea serviciilor de internet sau telefonie pentru locuitorii din Cartierul Bahne. Pentru eventualele întreruperi în furnizarea acestor servicii, vă rugăm să vă adresați societăților cu care aveți contract.

 

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect