Hotărârea PNL-USR de acordare a unor vouchere este NELEGALĂ
2021-02-25 17:27:10

Hotărârea PNL-USR de acordare a unor vouchere  este NELEGALĂ

Joi, 25 februarie 2021, Prefectul Județului Vrancea a transmis Primăriei Municipiului Focșani concluziile controlului de legalitate pentru Hotărârea Consiliului Local nr 9/4.02.2021, prin care majoritatea PNL-USR a aprobat acordarea unor vouchere în valoare de 60 miliarde de lei vechi din excedentul bugetului local pe anul trecut. Așa cum toți focșănenii au văzut, în cadrul acelei ședinte, dar și a următoarelor, Primarul Misăilă a atras atenția consilierilor PNL-USR că propunerea lor excede cadrului legal. Din păcate, ordinele venite de la partid au fost mai puternice decât legea, astfel încât aleșii locali PNL-USR și-au menținut punctul de vedere, susținând în continuare că au dreptul să folosească acei bani cum doresc, în contradictoriu cu normele legale, care precizează cât se poate de clar că sumele respective nu pot fi folosite decât pentru investiții.
Prin adresa nr 1955/25.02.2021, Prefectul Județului Vrancea informează Primăria Municipiului Focșani că Hotărârea nr. 9/4.02.2021 este NELEGALĂ întrucât încalcă prevederile Legii nr 273/2006 privind finanțele publice locale.
În consecință, Prefectul Județului Vrancea SOLICITĂ ca hotărârea menționată să fie supusă reanalizării, în vederea REVOCĂRII!
Având în vedere avizul negativ din partea Prefecturii, suntem siguri că focșănenii așteaptă scuze din partea consilierilor PNL-USR, care au vrut să îi păcălească încă o dată și pentru acest lucru erau dispuși inclusiv să-l forțeze pe Primarul Municipiului Focșani să pună în aplicare o hotărâre NELEGALĂ!
Probabil că acum toți focșănenii își dau seama de adevărata față și de intențiile reale ale consilierilor PNL-USR, pentru care interesele personale și politice sunt mai presus de orice!

Biroul de presă

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect