Focșănenii sunt invitați să participe la Vinerea Verde
2022-09-13 14:49:46

Focșănenii sunt invitați să participe la Vinerea Verde

 

Primăria Municipiului Focșani invită cetățenii să participe într-un număr cât mai mare la Vinerea Verde în data de 16 septembrie 2022. Astfel, focșănenii vor putea călători cu mijloacele de transport în comun în schimbul deșeurilor, la fel cum vor face și locuitorii din alte 64 de orașe din țara noastră.
În Focșani, campania se desfășoară în parcările magazinelor Kaufland situate pe Str. Brăilei nr. 102 si Str. Mărășești nr. 5, iar municipalitatea, prin Societatea de Transport Public Focșani, este partener în acest proiect național.
Focșănenii care vor depune minim 5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) în aparatele automate de colectare Tomra, puse la dispoziție de Kaufland România, vor primi un cupon în baza căruia li se va elibera un bilet de autobuz pentru două călătorii în oraș.
Acțiunea din Focșani va avea loc vineri, 16 septembrie, în intervalul orar 9:00-17:00, în magazinele Kaufland menționate.
Odată cu participarea la Vinerea Verde, Focșaniul se alătură altor mari orașe din lume, unde campanii similare s-au bucurat de un succes extraordinar, precum Roma (Italia), Istanbul (Turcia) sau Beijing (China).
Mulțumim partenerilor noștri pentru invitația de a participa în cadrul acestui proiect și îndemnăm TOȚI focșănenii să se alăture demersului nostru pentru un Focșani mai curat și verde!


Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect