Evenimente sportive și concerte de Zilele Copilăriei
2024-05-28 14:27:15

Evenimente sportive și concerte de Zilele Copilăriei

Vă invităm în Piața Unirii din Municipiul Focșani pentru a sărbători, împreună, Ziua Internațională a Copilului alături de copiii noștri.


Am pregătit un program special dedicat celor mici care se va derula pe parcursul a două zile, 31 mai și 1 iunie.


Manifestările dedicate Zilei Internaționale a Copilului vor debuta vineri, 31 mai 2024, cu aprinderea torței olimpice și organizarea unui flashmob în Piața Unirii din Focșani unde vor participa tinerii sportivi din orașul nostru.


În deschiderea festivităților îi vom premia pe elevii echipei de robotică AI Citizens a Colegiului Național „Al. Cuza" care au câștigat Campionatul Mondial de Robotică FIRST Tech Challenge organizat la Houston, SUA.


La propunerea Primarului Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, membrii echipei AI Citizens a Colegiului Național „Al.I.Cuza" Focșani vor primi suma de 80.000 lei, respectiv 5.000 lei pentru fiecare elev și câte 10.000 lei pentru profesorii care i-au pregătit.


Premiile au fost aprobate de Consiliul Local Focșani pentru a recompensa titlul câștigat la Campionatul Mondial de Robotică FIRST Tech Challenge unde echipa focșăneană a ajuns tot grație susținerii întregii comunității locale din Municipiul Focșani!

 


Tot vineri, 31 mai 2024, va fi organizat Târgul Ofertelor Școlare unde elevii de gimnaziu pot afla ofertele liceelor și colegiilor din Focșani pentru noul an școlar.


Evenimentul va fi organizat în parteneriat de Primăria Municipiului Focșani și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea. Târgul se va desfășura în parcarea de la Casa de Cultură a Sindicatelor unde va fi amenajată o zonă specială pentru prezentarea ofertelor educaționale.


Manifestările vor continua după amiază, de la ora 18.00, când Asociația „Clubul Sportiv Alpha Mind" organizează evenimentul "Oameni pe bicicletă", o plimbare cu bicicleta în Municipiul Focșani dedicată iubitorilor de ciclism.
Un eveniment ciclist prin care promovăm mijloacele alternative de transport nemotorizate şi atragem atenţia asupra problemelor de siguranţă a celor ce folosesc aceste mijloace de transport.

 

Vom încheia seara de vineri cu DJ Mihai care va asigura buna dispoziție pentru tinerii din centrul municipiului.


Sâmbătă, 1 iunie 2024, Primăria Municipiului Focșani va organiza mai multe manifestări dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

 


Ca de fiecare dată, ne-am dorit să aducem ceva în plus, astfel încât această aniversare a copilăriei să fie una cât se poate de plină de bucurie și surprize.


Astfel, în colaborare cu Teatrul Municipal "Mr Gh Pastia", Ansamblul Folcloric "Țara Vrancei", Ateneul Popular "Mr Gh Pastia", Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, CSM Focșani 2007, Consiliul Local al Tinerilor Focșani, Liceul de Artă "Gh Tattarescu" suntem gata să oferim copiilor noștri un program divers. Vor fi organizate activități interactive cu face painting, animatoare, muzică pentru copii și multe suprize în cinci locuri de joacă din Municipiul Focșani, respectiv în spațiile din Parcul „Nicolae Bălcescu", Parcul Bahne, Grădina Publică, Velo Park și în cartierul Mândrești. Tot în Parcul „Nicolae Bălcescu" va fi organizat un spectacol cu Teatrul de Păpuși pregătit de Liceul de Artă "Gh Tattarescu" și un moment artistic cu tinerii de la Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei".


După amiază, în Piața Unirii, va avea loc ediția din acest an a Festivalului Folcloric „Opincuța" și vor fi premiați câștigării festivalului „Florile Dragostei" organizat de Ateneul Popular "Mr Gh Pastia".


Seara va continua cu un spectacol coregrafic de dans al trupei „The Sky", singura formație de dans irlandez și step din România. Invitatul special al zilei va fi Antonio Pican, care va susține un concert special pentru tinerii din Focșani.


Dragi copii, de 1 iunie, vă invităm să vă luați frații, părinții, bunicii și profesorii și să veniți cu toții în Piața Unirii din Focșani pentru a sărbători împreună cea mai frumoasă zi - Ziua Internațională a Copilului!

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect