Documentație aprobată în C.T.A.T.U. pentru un nou supermarket în zona străzii Bicaz
2022-08-31 17:22:49

Documentație aprobată în C.T.A.T.U. pentru un nou supermarket în zona străzii Bicaz

 

Miercuri, 31 august 2022, s-a întrunit Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a Municipiului Focşani (C.T.A.T.U.) cu scopul de a discuta următoarele puncte din cadrul ordinii de zi:
Denumirea documentației: "Amenajare terasă";
Denumirea documentației: "Construire magazin "PENNY" și magazin din produse din carne și brânzeturi, accese auto și pietonale, amplasare panouri fotovoltaice pe acoperiș, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațade și în parcare, stâlp cu panou publicitar luminos, împrejmuire perimetrală, branșamente la utilități, organizare de șantier";
Denumirea documentaţiei: "Modificare/înlocuire alucobond fațadă clădire, rebranduire firmă lumioasă și amplasare firmă luminoasă pe fațadă de est";
Denumirea documentaţiei: P.U.Z. "Elaborare PUZ pentru construire imobil cu locuințe colective la S+3E+4R și spațiu comercial la parter";
Denumirea documentaţiei: P.U.Z. " Elaborare PUZ - extindere clădire P+1E NEFINALIZATĂ ȘI CONSTRUIRE APARTHOTEL P+5+6R";
Denumirea documentaţiei: Raport al informării și consultării publicului pentru P.U.Z. "Atragere teren în intravilan cu suprafața de 8515 mp și lotizare în vederea construirii de locuințe individuale";
Denumirea documentaţiei: P.U.Z. "Atragere teren în intravilan cu suprafața de 8515 mp și lotizare în vederea construirii de locuințe individuale".

Odată cu supunerea la vot a ordinii de zi, au fost retrase proiectele nr. 4 și 5, întrucât elaboratorul documentației nu a putut fi prezent și nici nu a putut împuternici pe altcineva care să prezinte lucrările, conform Regulamentului C.T.A.T.U. al Municipiului Focșani.
Cu ocazia primului proiect ce a vizat rebranduirea unei terase din Piața Unirii, ce a și fost aprobat, Primarul Municipiului Focșani a readus în discuție propunerea realizării unui design omogen al tuturor teraselor din Municipiul Focșani.
În ceea ce privește construirea un nou magazin "PENNY" pe strada Bicaz, membrii comisiei C.T.A.T.U au aprobat propunerea inițială de aplasament, specificându-se totodată ca totemul cu sigla magazinului să fie repoziționat, astfel încat să faciliteze vizibilitatea conducătorilor auto pe străzile Bicaz și Odobești.
Games Internațional Slot Machines SRL, care deține cazinoul de la parterul magazinul Milcovul, a solicitat o derogare de la Regulamentul privind identitatea cromatică a clădirilor din Municipiul Focșani. Membrii comisiei au respins proiectul cu unanimitate de voturi, întrucât noua imagine ar fi fost în disonanță cu celelalte spații comerciale din zonă.
Ședința s-a finalizat cu retragerea, în urma discuțiilor dintre elaboratorul documentației și membrii comisiei, a proiectelor nr. 6 și 7 cu scopul de a îmbunătăți lucrarea conform sugestiilor primite.


Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect