Consiliul de Administrație a numit un director interimar la SC Administrația Piețelor Focșani SA
2021-01-11 16:01:48

Luni, 11 ianuarie 2021, a avut loc Consiliul de Administrație al SC Administrația Piețelor Focșani SA, pe ordinea de zi aflându-se mai multe puncte, printre care și "Stabilirea unui director interimar al SC Administrația Piețelor Focșani SA".
În urma votului membrilor Consiliului de Administrație, a fost stabilit noul director interimar în persoana domnului Vladimir Dușinschi.
Vladimir Dușinschi are 33 ani, este licențiat în drept, sociologie și relații internaționale și a activat o lungă perioadă de timp în zona de comerț, fiind manager SC Mavecom SRL Focșani. "Este un tânăr serios cu experiență în ceea ce privește comerțul. Așteptările tuturor de la Administrația Piețelor Focșani sunt mari. Focșănenii își doresc un comerț cât mai civilizat și modern în Piața Moldovei. Un comerț în care atât producătorul/comerciantul cât și cumpărătorul să fie respectați. Este o provocare și am încredere că Vladimir Dușinschi va putea mișca lucrurile în această direcție.
Consiliul de Administrație al SC Administrația Piețelor Focșani SA a luat "o decizie înțeleaptă", spune Primarul Cristi Valentin Misăilă.
Postul de director al SC Administrația Piețelor Focșani SA a fost vacantat la începutul acestui an, ca urmare a demisiei Claudiei Ionescu.

 


Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

 

Galerie Foto

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect