Comisia Tehnică de Urbanism și Amenajarea Teritoriului a avizat PUZ-ul Spitalului Județean de Urgență Focșani
2021-05-18 20:59:20

Comisia Tehnică de Urbanism și Amenajarea Teritoriului a  avizat PUZ-ul Spitalului Județean de Urgență Focșani

Marți, 18 mai 2021, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Focșani o nouă ședință a Comisiei Tehnice de Urbanism și Amenajarea Teritoriului (CTUAT) Focșani, primul punct pe ordinea de zi vizând solicitarea avizului de oportunitate pentru "elaborare plan urbanistic zonal (PUZ) pentru introducerea în intravilan și reglementare urbanistică și studiu de fezabilitate (SF) în vederea construirii Spitalului Județean de Urgență Focșani, Județul Vrancea".
Avizul de oportunitate a fost votat cu unanimitate de membrii comisiei. Cu această ocazie, Primarul Cristi Valentin Misăilă a declarat că "obținerea avizului de oportunitate pentru PUZ este un pas important în realizarea viitorului Spital Județean de Urgență Focșani.
Primăria Municipiului Focșani susține și își va da tot concursul în ceea ce privește construirea Spitalului Județean de Urgență Focșani. Am votat cu tot dragul acest proiect și țin să îi felicit pe inițiatori", a spus Primarul Misăilă.
În cadrul ședinței au mai fost analizate și alte documentații pentru care s-a solicitat avizul de oportunitate în vederea elaborării unor PUZ - uri. Dintre acestea, două proiecte vizând construirea unor imobile pentru locuințe colective sau servicii au fost amânate pentru aducerea unor clarificări suplimentare.
În schimb însă, în urma discuțiilor, a fost acordat avizul de oportunitate în vederea construirii unui spațiu de depozitare și producție în Municipiul Focșani pe DN 23A și a fost aprobat PUZ-ul elaborat în vederea construirii unui cabinet stomatologic și locuință de serviciu pe Strada Mitropolit Varlaam.

 

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

RespectConect