Cinste antrenorului de mari campioni la tir, Adrian Alaci
2023-04-04 10:01:44

Cinste antrenorului de mari campioni la tir, Adrian Alaci

 

Astăzi îl sărbătorim pe domnul Adrian Alaci, Cetățean de Onoare al Municipiului Focşani și Antrenor Emerit de Tir Sportiv.
Ca o recunoaștere a faptului că a fost antrenorul care a descoperit numeroase talente și a construit campioni, iar timp de patru ani a fost selecţionerul Lotului Olimpic de tir al României, domnului Adrian Alaci i s-a conferit titlul de "Cetăţean de Onoare al Municipiului Focşani" în 22 decembrie 2016.
A câştigat de două ori Cupa României ca sportiv la individual puşcă, iar în 1973 a hotărât să se apuce de antrenorat. Cariera sa profesională a fost încununată de faptul că a primit titlul de maestru emerit al sportului, datorită performanţelor de excepţie pe care le-a obținut de-a lungul timpului.
Alin Moldoveanu (care a primit, de asemenea, titlul de "Cetăţean de onoare" al Municipiului Focşani în anul 2012) şi Olimpiu Marin sunt doi dintre elevii lui Adrian Alaci, care au participat la Jocurile Olimpice de la Barcelona şi Beijing. Cei doi sportivi au reuşit să ia medalii la Campionatele Mondiale şi Europene pentru CS Unirea Focşani, performanță care i-a adus în prim-planul tirului mondial în proba de puşcă 60 de focuri aer comprimat.
La aniversarea zilei de naștere a domnului Adrian Alaci, Primarul Cristi Valentin Misăilă îi transmite sincere și cordiale felicitări, multă sănătate, împlinire şi pace sufletească.
La mulți ani!

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect