Cartier ANL în zona Calea Munteniei, lângă viitorul Spital Județean
2024-03-17 20:05:14

Cartier ANL în zona Calea Munteniei, lângă viitorul Spital Județean

 

Noul cartier ANL din Focșani cu locuințe pentru tineri destinate închirierii devine realitate. În perioada următoare va fi emisă autorizația de construcție pentru primele blocuri de locuințe din cartierul care va fi ridicat pe Calea Munteniei, nr. 57, din Municipiul Focșani, chiar în zona în care urmează să se construiască și viitorul Spital Județean.

 

Agenția Națională de Locuințe va începe construirea, în 2024, a două blocuri cu 28 locuințe pentru tineri și 28 locuințe de serviciu pentru cadre medicale.


Blocurile vor avea câte două scări și un regim de înălțime D+P+2E+M. Vor fi apartamente cu 1-3 camere, urmând să fie amenajate inclusiv spațiile comune, respectiv parcări, alei, spații verzi. Primăria Municipiului Focșani nu a ales întâmplător această zonă deoarece aici există utilități parțiale de alimentare cu energie electrică, alimentare cu apă și canalizare, împrejmuire și acces din drumul național. 


În acest cartier vor mai fi construite de ANL încă patru blocuri de locuințe pentru tineri, adică 112 locuințe. Solicitarea Primăriei Municipiului Focșani pentru aceste locuințe a fost trecută de ANL pe lista investițiilor noi, propuse a fi realizate prin programul de construcții locuințe pentru tineri destinate închirierii.

 

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect