Bonificație de 10% pentru impozitele plătite până la 1 aprilie 2024
2024-03-25 16:20:41

Cetățenii Municipiului Focșani pot beneficia de o reducere de 10% dacă își achită integral impozitul pe clădiri, terenuri, mijloace de transport aferent acestui an până la data de 1 aprilie 2024, inclusiv. Inițial, termenul limită de plată era de 31 martie însă, având în vedere că această dată cade într-o zi nelucrătoare (duminica), data limită va fi luni, 1 aprilie. Bonificația este de 10% pentru persoane fizice, respectiv de 5% pentru persoane juridice.

 

Puteți evita cozile la ghișee dacă achitați on-line taxele și impozitele locale cu ajutorul platformei ghișeul.ro sau prin celelalte metode de plată implementate de Primăria Municipiului Focșani. În aplicația ghiseul.ro veți vizualiza impozitul pentru acest an, inclusiv reducerea suplimentară de 10% pentru persoanele fizice. Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastră fiscal și pentru a putea face plăți electronice, trebuie să accesați site-ul www.ghiseul.ro și să urmați pașii indicați: solicită date de acces - introduceți CNP-ul - validare card - trimitere e-mail. Odată ce ați obținut user-ul și parola, puteți plăti on-line. Dacă apare cumva mesajul că nu sunt încărcate datele dumneavoastră, vă rugăm să contactați Primăria Municipiului Focșani la telefon 0237/236000, interior 310.


Infochioșcurile montate de Primăria Municipiului Focșani sunt o altă metodă prin intermediul căreia pot fi achitate taxele, amenzile sau impozitele locale. Infochioșcurile sunt amplasate la sediul Primăriei Municipiului Focșani, Palatul de Justiție, Piața Moldovei, Centrul Comercial Promenada Focșani.


Puteți alege să plătiți impozitele locale și la oricare dintre cele 9.000 de Stații de Plată SelfPay din țară. 44 dintre stațiile SelfPay sunt disponibile în Municipiul Focșani, amplasate în reţelele de magazine de retail modern (Paco, Profi, Kaufland, Carrefour, Penny, Mega Image), benzinării și CEC Bank. Stațiile de Plată SelfPay sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care respectivele locații sunt deschise.

 

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect