Au început lucrările de reabilitare și modernizare la Grădinița nr. 16 și Creșa nr. 7
2022-09-01 16:04:57

Primarul Cristi Valentin Misăilă a semnat ordinele de începere pentru lucrările de reabilitare, modernizare și echipare a infrastructurii educaționale pentru Grădinița nr. 16 și Creșa nr. 7.

La începutul acestei săptămâni s-a dat startul lucrărilor pentru „Reabilitarea, modernizarea, extinderea clădirilor și echiparea infrastructurii educaționale a Creșei nr. 7". De asemenea, astăzi, 1 septembrie 2022, au fost demarate lucrările aferente proiectului pentru „Reabilitarea, modernizarea clădirilor și echiparea infrastructurii educaționale a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 16".
Conform termenilor contractuali, execuția lucrărilor se va finaliza în luna august 2023 pentru Creșa nr. 7, respectiv la finalul anului viitor pentru Grădinița cu Program Prelungit nr. 16. Cu toate acestea, executantul a dat asigurări că lucrările vor fi terminate înainte de termenele prevăzute, astfel încât, la începutul anului școlar viitor, ambele instituții să fie redate circuitului public.
Creșa nr. 7 va primi antepreșcolari pe perioada lucrărilor, constructorul urmând să demareze, inițial, lucrările de extindere a acesteia.
"Lucrările de modernizare și extindere la Creșa nr. 7 au început astăzi. Copiii care merg la această creșă nu vor fi afectați pentru că am decis să se realizeze prima dată partea de extindere și apoi să se intre la modernizarea corpului existent", a declarat Primarul Cristi Valentin Misăilă.
În ceea ce privește Grădinița cu Program Prelungit nr. 16, preșcolarii de aici vor învăța în locația de pe Strada Alecu Sihleanu, acolo unde au învățat și preșcolarii de la Grădinița 18, pe perioada lucrărilor de modernizare a acesteia.
Avem convingerea că la încheierea lucrărilor, copiii, dar și personalul încadrat în aceste două unități școlare se vor bucura de un confort sporit, așa cum trebuie să se întâmple în fiecare creșă, grădiniță, școală sau liceu din orașul nostru.


Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect