Au fost recepționate lucrările de reabilitare a Grădiniței 15 din Municipiul Focșani
2024-03-07 16:54:12

Au fost recepționate lucrările de reabilitare a Grădiniței 15 din Municipiul Focșani

 

Joi, 7 martie 2024 a avut loc recepția lucrărilor în cadrul proiectului "Creșterea performanței energetice și lucrări conexe pentru Grădinița nr. 15 Focșani".


Reabilitarea grădiniței de pe strada Bârsei, Cartierul Gară, este un proiect european în valoare totală de 6,7 milioane lei.


Obiectivul general al proiectului a fost creșterea eficienței energetice a clădirii Grădiniței nr. 15 din Municipiul Focșani, prin aplicarea unor măsuri de creștere a eficienței energetice în vederea reducerii consumului de energie primară și a emisiilor de CO2, asigurând totodată îmbunătățirea confortului, sănătății și siguranței preșcolarilor și personalului grădiniței.


În urma acestei investiții un număr de 170 de copii vor beneficia de creșterea gradului de confort al mediului educațional la standarde europene.


Lucrările din cadrul proiectului au însemnat reabilitarea clădirii și a instalațiilor aferente acesteia prin lucrări de izolare termică, reabilitarea instalațiilor de apă și a instalațiilor de iluminat. Totodată a fost introdus un sistem nou de încălzire și s-au instalat panouri fotovoltaice și pompe de căldură.


În paralel s-au făcut și toate lucrările necesare pentru obținerea avizului ISU.


Primăria Municipiului Focșani, prin DDSP Focșani, amenajează o parcare destinată cadrelor didactice în curtea grădiniței și, totodată, reabilitează toate spațiile verzi din zonă.


În următoarea perioadă urmează să se obțină avizele necesare de la DSP Vrancea, în așa fel încât micuții să se poată întoarce în spațiul proaspăt amenajat cel mai târziu la 31 martie 2024.

 

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect